Noutăți

A revenit „colecţionarul“ de maşini de cusut germane, care este în căutare de noi naivi.

A revenit „colecţionarul“ de maşini de cusut germane, care este în căutare de noi naivi.

În ultima vreme, anunțurile ce promovează cumpărarea mașinilor de cusut vechi par să fie tot mai prezente. Un astfel de anunț, care pretinde a fi de la un colecționar german, pare să fie o oportunitate de nerefuzat pentru cei care dețin aceste obiecte vechi. Mulți se gândesc că pot face o afacere remarcabilă, dar realitatea este adesea alta.

„Colecţionarul” german se folosește de aceste anunțuri pentru a atrage vânzători neavizați. O tactică interesantă a acestui presupus colecționar este că închide imediat telefonul dacă începi să vorbești cu el în germană. Acest comportament ar trebui să ridice semne de întrebare despre autenticitatea și intențiile acestui cumpărător.

Sunt momente când escrocii profită de naivitatea oamenilor, asemănător cu metoda veche de înșelătorie folosind mașini de cusut Singer. Numele brandului s-a schimbat, acum căutându-se general mașini de cusut germane. Aceasta este o schimbare de strategie, dar scopul rămâne același: de a păcăli vânzătorii.

“Ţeapa . S-a umplut oraşul de astfel de anunţuri.

Unul dintre cei care a avertizat publicul despre aceste scheme este Brâncovan, care a îndemnat pe rețelele sociale: “Share-ul nu e suficient, aşa că vă rog să le rupeţi, deoarece publicul lor ţintă sunt părinţii dar mai ales bunicii voştri!”

Vânzarea unei mașini de cusut vechi, pe care unii o consideră o vechitură, poate părea la prima vedere o sursă de îmbogățire rapidă. De exemplu, un vânzător s-ar putea gândi că: “Cel care speră că se va îmbogăţi vânzând o vechitură va face un calcul simplu şi va constata că, dacă vinde două, va avea un profit de cel puţin 65.000 de euro”. Totuși, este vital să fim critici și să ne informăm corespunzător înainte de a lua decizii precipitate.

Este important să fim precauți și să verificăm autenticitatea oricărui cumpărător care pretinde că este interesat de obiecte vechi. În acest mod, putem evita să devenim victime ale unei înșelătorii și să protejăm patrimoniul familiei noastre.

A revenit „colecţionarul“ de maşini de cusut germane, care este în căutare de noi naivi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts