Noutăți

A picat Facebook: Probleme Tehnice la Facebook, Instagram și WhatsApp

A picat Facebook: Probleme Tehnice la Facebook, Instagram și WhatsApp

În aceasta după amiaza 5 martie 2024, rețelele sociale preferate de milioane de utilizatori la nivel global – Facebook, Instagram și WhatsApp – au întâmpinat dificultăți tehnice semnificative. Evenimentele au început să se desfășoare în jurul orei 17:00, când utilizatorii Facebook au fost brusc deconectați din conturile lor, întâmpinând dificultăți la reautentificare, cu mesaje eronate privind parola introdusă.

Incidentul nu s-a limitat doar la Facebook, ci s-a extins și la alte platforme ale conglomeratului Meta Platforms, inclusiv Instagram, WhatsApp și serviciul recent lansat Threads. Rapoartele de dificultăți în accesarea serviciilor au crescut exponențial, cu un număr impresionant de utilizatori exprimându-și frustrările pe diverse canale, inclusiv pe site-ul DownDetector, care monitorizează activitatea online și problemele tehnice ale platformelor majore.

Analiza preliminară a situației indică faptul că majoritatea problemelor au fost legate de procesul de autentificare pe Facebook, însă dificultăți au fost semnalate și în ceea ce privește conectivitatea la servere și funcționarea aplicațiilor mobile. În contrast cu incidentul similar din octombrie 2021, care a implicat o defecțiune a serverelor DNS ale Meta, natura exactă a problemei curente rămâne încă neclară.

Meta Platforms a răspuns rapid situației, confirmând conștientizarea problemelor și asigurând utilizatorii că lucrează asiduu la rezolvarea acestora. În aceste momente, comunitatea online așteaptă cu nerăbdare mai multe informații și, mai ales, soluționarea problemei pentru a putea reveni la rutina zilnică de interacțiune socială.

Pe măsură ce situația evoluează, ne angajăm să vă ținem la curent cu ultimele noutăți și soluții propuse de echipa Meta Platforms, asigurându-vă că sunteți informați și pregătiți să navigați prin aceste provocări tehnice neașteptate.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts