Showbiz

Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu clarifică zvonurile despre divorț

Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu clarifică zvonurile despre divorț

Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu clarifică zvonurile despre divorț

În această dimineață, showbiz-ul românesc a fost zguduit de vestea că Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo ar urma să divorțeze. Apropiații cuplului au lăsat să se înțeleagă că cei doi se pregătesc să ajungă la tribunal. Cu toate acestea, atât Nicoleta cât și Zsolt au decis să clarifice situația, explicând ce se întâmplă de fapt în căsnicia lor.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au o relație de aproape nouă ani și împreună au patru copii. Deși păreau extrem de fericiți, zvonurile despre o posibilă separare au început să circule, iar în curând, cei doi ar fi urmat să se prezinte în fața notarului, conform unor surse apropiate.

După ce aceste informații au ajuns și la urechile lor, Nicoleta și Zsolt au făcut primele declarații despre presupusul divorț. Nicoleta Luciu a fost vizibil deranjată de speculațiile apărute în presă și a declarat ferm: „Nu divorțez. Nu este adevărat!”.

Zsolt Csergo a avut o reacție similară, afirmând: „Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”.

Nicoleta Luciu, secretul unei căsnicii fericite

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera sa în showbiz pentru a se muta la Miercurea Ciuc alături de soțul ei, Zsolt Csergo. De-a lungul anilor, ea a reușit să treacă peste momentele dificile, inclusiv infidelitatea soțului său. În urmă cu câțiva ani, Zsolt a avut o aventură cu o antrenoare de fitness, dar cu toate acestea, Nicoleta a decis să-i mai acorde o șansă.

Într-un interviu mai vechi, Nicoleta Luciu a oferit câteva sfaturi pentru femeile care își doresc o relație solidă. Ea a spus: „E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”.

În concluzie, deși zvonurile despre divorțul lor au făcut vâlvă în presa românească, Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu au clarificat că nu se pune problema de o separare. Cei doi continuă să fie împreună și să își construiască o familie fericită alături de cei patru copii ai lor.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts