Showbiz

Zanni revine la Survivor! Detalii surprinzătoare despre noua participare

Zanni revine la Survivor! Detalii surprinzătoare despre noua participare

Surpriză la Pro TV! Zanni participă din nou la Survivor în 2027

Recent, Zanni, câștigătorul ediției Survivor All Stars 2024, a anunțat printr-un clip video că va participa la o nouă ediție Survivor în 2027. Zvonurile sugerează că ar putea fi vorba despre un sezon special, dedicat câștigătorilor și finaliștilor din toate sezoanele, așa cum s-a mai întâmplat în alte țări.

În clipul său, Zanni a spus: „Nici n-a vrut să mănânce… a zis să mănânc eu tot să cresc mare pentru 2027…”, arătându-se alături de trofeul său de la Survivor. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, unul dintre ei scriind: „Pe lângă multiplele calități pe care le ai, am apreciat întotdeauna și umorul tău. Ești de belea! Apropo! Să nu zici că și în 2027 mă faci iar să trec prin toate stările. Ai milă, nu mai sunt așa tânără! Te iubesc, copil minunat!”. Alt utilizator a comentat: „Dacă te duci din nou la Survivor o să se oftice susținătorii lui Iancu Sterp. Oricum pe mediul online familia Sterp nu este de acord că ai câștigat tu. Sunt ofticați.”

În ceea ce privește câștigul său de 100.000 de euro de la Survivor All Stars 2024, Zanni a precizat că are deja un plan pentru a investi banii, așa cum a făcut și cu premiul obținut în sezonul 2. Cu banii câștigați în urmă cu trei ani, și-a cumpărat o locuință și o mașină. „Am planul ăsta, din vara anului 2023”, a declarat el înainte de a se întoarce în Republica Dominicană pentru finală.

Zanni este cunoscut pentru determinarea și talentul său, și fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va descurca în noua ediție Survivor din 2027. Rămâne de văzut ce surprize ne rezervă celebrul câștigător al Survivor în următoarea sa aventură.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts