Prajitura Fanta
Cu un gust unic, aromat si racoritor, aceasta prajitura Fanta este extrem de usor de preparat, iar rezultatul final va fi o explozie de gust.
Prep Time 1 hour hr
Cook Time 1 hour hr
- 4 buc oua
- 200 gr zahar
- 1 plic praf de copt
- 200 gr faina
- 150 ml ulei
- 1 buc coaja rasa de la o lamaie optional
- 1 buc esenta de vanilie
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-un bol, mixati ouale cu zaharul pana obtineti o crema pufoasa si deschisa la culoare. Adaugati esenta de vanilie si coaja de lamaie, daca doriti.
Intr-un alt bol, amestecati faina cu praful de copt. Incorporati treptat aceasta compozitie uscata in cea de oua, alternand cu uleiul si Fanta. Amestecati usor, pentru a nu pierde aerul din aluat.
Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina. Coaceti prajitura in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-40 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
Lasati prajitura Fanta rapida sa se raceasca in tava, apoi o puteti portiona si servi. Va garantam ca este delicioasa si extrem de usor de preparat!