Showbiz

Vlad Gherman și Oana Moșneagu Aleg Vacanțe Separate Înainte de Nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu Aleg Vacanțe Separate Înainte de Nuntă

Celebrul cuplu format din actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care s-au căsătorit civil pe 6 aprilie 2024, și-a surprins fanii alegând să își petreacă vacanțele în mod separat înainte de ceremonia religioasă planificată pentru începutul lunii iunie.

În spiritul tradițional al petrecerilor de burlaci și burlăcițe, fiecare a optat pentru aventuri separate alături de prieteni. Vlad Gherman a plecat spre Amsterdam, un oraș cunoscut pentru vibranta sa viață de noapte. Descriind experiența sa, Vlad a menționat, „Fix așa a fost în Amsterdam: FRIIIG!!”, împărtășind frigul pătrunzător al orașului alături de prietenii săi.

Pe de altă parte, Oana Moșneagu a ales ca destinație Roma, unde a fost însoțită de grupul său de prietene apropiate, inclusiv Mara Oprea. Într-o serie de fotografii pline de viață, Oana a exprimat bucuria reîntâlnirii cu prietenele sale: „Știți ce înseamnă să fii toată un zâmbet? Cam așa am fost eu alături de fetele mele. Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele și pentru toate momentele. Pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, fiecare fredonare pe ‘Se mărită Oanaaa’, fiecare ‘cum vrei tu, e weekendul tău, e despre tine’, ‘mergem unde vrei tu’, ‘te îmbrăcăm noi’.”

Privind spre evenimentul lor mare din iunie, Oana a dezvăluit că va avea două rochii de mireasă pentru ziua nunții. „Prima este mai clasică și mai simplă. O voi purta la cununia religioasă și la petrecere până la dansul mirilor. După am ales o rochie mai comodă, la fel de frumoasă, destul de strâmtuță, sper să mă pot desfășura. Cea pe care am ales-o era printre primele pe care le-am probat. După ce am probat 70, m-am întors la una dintre primele zece”, a împărtășit entuziasmată Oana.

În preajma deciziei finale, Oana a cerut chiar și părerea lui Vlad: „În marea mea nehotărâre, în acele luni de mare stres, i-am zis: ‘Uite care e faza, eu am probat 70 de rochii, ajută-mă cumva să aleg ceva!’. I-am arătat poze cu mine în rochie dar fără cap. Știe rochia, dar în ziua aia o să fie altfel, o să fie cu machiaj, cu păr, deci și ăla cred că o să fie un moment emoționant”, a relatat Oana despre momentele dinaintea marelui eveniment.

Pe măsură ce se apropie ziua nunții, emoțiile sunt la cote maxime, dar și pregătirile sunt pe măsură. Fanii cuplului sunt, cu siguranță, la fel de entuziasmați să îi vadă pe cei doi în cea mai fericită zi din viața lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu Aleg Vacanțe Separate Înainte de NuntăVlad Gherman și Oana Moșneagu Aleg Vacanțe Separate Înainte de NuntăVlad Gherman și Oana Moșneagu Aleg Vacanțe Separate Înainte de Nuntă

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts