Showbiz

Visul lui Emil Rengle și Alejandro Fernandez de a Întemeia o Familie

Visul lui Emil Rengle și Alejandro Fernandez de a Întemeia o Familie

Emil Rengle, cunoscut pentru aparițiile sale carismatice în show-ul de televiziune iUmor, și-a exprimat recent dorința de a deveni părinte alături de partenerul său, Alejandro Fernandez. Această veste a venit ca o surpriză pentru mulți, fiind dezvăluită chiar de Emil în timpul unei ediții impresionante a emisiunii.

În cadrul aceleiași discuții, Emil a împărtășit și o declarație surprinzătoare: “Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil. Sperăm la asta. Și eu învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci de ce nu?!”

Reacția la această dezvăluire a venit din partea lui Cosmin Natanticu, alt participant notabil în peisajul televizat românesc, cunoscut pentru rolul său de jurist în emisiunea Power Couple. Acolo, Cosmin a experimentat simulația durerilor nașterii, fapt care l-a determinat să aibă o perspectivă interesantă asupra subiectului. “Eu am o întrebare. Eu acum am fost la o emisiune, Power Couple, unde am experimentat durerile nașterii cu niște stimuli puși pe abdomen. Dar, îți garantez că nu vrei. Mi se pare că femeia e mai pregătită și lăsată de la Dumnezeu să suporte treaba asta, decât noi, bărbații”, a mărturisit Cosmin.

Pe lângă planurile de a deveni părinți, Emil și Alejandro au și alte proiecte mari pentru viitor, incluzând organizarea nunții lor. În timp ce Alejandro își imaginează o ceremonie romantică pe o stâncă din Santorini la apusul soarelui, Emil visează la o nuntă în natură, departe de agitația urbană, în inima unei jungle. Deși au viziuni diferite asupra acestui mare eveniment, ambii sunt hotărâți să-și celebreze iubirea într-un mod care să reflecte armonia și complicitatea dintre ei.

Cu toate aceste diferențe, Emil și Alejandro rămân uniți în dorința lor de a întemeia o familie și de a-și împărtăși viața unul cu celălalt, demonstrând că iubirea poate depăși orice obstacol.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts