Showbiz

Violeta Bănică despre partenerul mamei sale: „Adi este un ursuleț, dar foarte înalt”

Violeta Bănică despre partenerul mamei sale: "Adi este un ursuleț, dar foarte înalt"

Violeta Bănică dezvăluie cum îl percepe pe iubitul mamei sale, Andreea Marin

Recent, Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a surprins pe toată lumea cu comentariile sale despre Adrian Brâncoveanu, partenerul actual al mamei sale. Prezentă la Gala “Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin, Violeta a vorbit deschis despre relația sa cu Adrian.

În cadrul evenimentului, unde a defilat pe scenă ca model, Violeta l-a descris pe iubitul mamei sale într-un mod afectuos, spunând: “Adi este un ursuleț, dar foarte înalt.”. Aceasta a explicat că îl acceptă pe Adrian ca parte a familiei lor.

Pe lângă mărturisirile despre Adrian, Violeta a împărtășit câteva experiențe personale, subliniind importanța familiei și a valorilor în viața ei. De exemplu, a vorbit despre călătoriile recente în San Diego și Los Angeles, unde a avut oportunitatea de a întâlni oameni cu valori similare.

“Am fost în San Diego, a fost o experienţă extraordinară. Apoi am avut oportunitatea de a merge în Los Angeles cu ai mei. M-am bucurat să întâlnesc atât de mulţi oameni care îşi împărţeau valorile cu ale mele, a fost un lucru pe care l-am făcut cu inimă deschisă.” a spus ea.

De asemenea, Violeta a reflectat asupra lecțiilor de viață învățate din aceste experiențe: “Am învăţat foarte multe, a fost ca o şcoală a vieţii. Cred că creativitatea este foarte importantă în viaţa noastră, indiferent că suntem copii, adolescenţi sau adulţi.”

Relația cu fratele său, Radu Ștefan Bănică

Violeta a vorbit și despre relația apropiată cu fratele său, Radu Ștefan Bănică, dezvăluind planurile pe care le-au făcut împreună încă din copilărie: “Daca as pleca in strainatate la studii nu as putea fi insotita, dar visul este sa isi tina Stef promisiunea, ca ne vom muta impreuna. La 9 ani am facut acest plan, sa mergem in New York impreuna, sa ne mutam acolo. Nu stiu daca se va tine de promisiune, dar vedem!”

Ea a subliniat că relația lor a fost întotdeauna una strânsă, bazată pe sinceritate și sprijin reciproc. “Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru ca nu ma minte. Nu suport minciuna si tot timpul mi-a zis sa fiu la locul meu, dar sa fiu eu. Tot timpul am invatat sa fiu naturala. El mi-a zis sa stau mereu dreapta, sa nu stau cocosata si mereu ma gandesc la el.”

Viața ca persoană publică

Violeta a discutat și despre impactul vieții publice asupra sa, menționând că este mereu atentă la imaginea sa publică: “Inainte sa fac ceva, mereu ma gandesc inainte, pentru ca suntem persoane publice si conteaza imaginea, dar, in general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur si simplu in scop de voluntariat sau activism.”

Totuși, ea a precizat că, în mediul școlar, a fost tratată ca orice alt elev: “La scoala nu am fost niciodata privita altfel, pentru ca am crescut cu majoritatea colegilor inca de la cresa, asa ca m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica.”

Aceste dezvăluiri oferă o perspectivă profundă asupra relațiilor familiale ale Violetei Bănică și asupra modului în care percepe ea lumea din jurul său.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts