Showbiz

Vila spectaculoasă a lui Culiță Sterp și Daniela Iliescu – O casă plină de culoare

Vila spectaculoasă a lui Culiță Sterp și Daniela Iliescu - O casă plină de culoare

Cum Arată Vila în Care S-au Mutat Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Anul trecut a fost plin de schimbări pentru Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela Iliescu. După multe luni de renovări, și-au realizat visul de a se muta în casa lor ideală, alături de fiul lor, Milan.

Culiță Sterp, cunoscut pentru succesul său în muzică, a investit timp și bani pentru a crea un cămin confortabil și elegant. Chiar dacă a împărtășit cu fanii săi începutul lucrărilor de renovare, rezultatul final a fost păstrat ca o surpriză, evitând astfel criticile inutile. Însă, din fotografiile postate pe rețelele sociale, putem observa decorul frumos și atent ales din fiecare cameră.

Culiță Sterp, un artist desăvârșit și un familist convins, trăiește acum alături de soția și fiul său într-o vilă modernă, complet renovată. Daniel Aloman, cumnatul său și proprietar al unei firme de construcții, a coordonat toate lucrările, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect.

Designul interior al vilei combină elemente clasice cu accente de culoare, creând o atmosferă plăcută și primitoare. „Așa cum am specificat, Culiță Sterp nu s-a lăudat în mediul online cu casa sa, însă din filmările sale de pe rețelele de socializare, mai ales cele cu fiul lor, Milan, se poate vedea cât de frumos au amenajat-o. Cei doi au mers pe un design clasic, dar totodată cu o pată de culoare, atât în living, dormitoare, cât și în baie.”

Chiar dacă nu au dezvăluit suma totală investită în renovări, este clar că au pus multă pasiune și resurse pentru a-și transforma casa într-un adevărat cămin. Culiță și Daniela au preferat să păstreze discreția privind costurile, dar rezultatul este evident în fiecare detaliu al decorului.

Interesant este că atracția pentru frumos și unic nu este nouă în familia lui Culiță. „Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul.” Aceasta a fost inițiativa mamei Geta Guțiu, care a decis să decoreze casa familiei cu picturi murale ce i-au adus o notorietate neașteptată.

„Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.”

Pictura a costat 2.000 de euro, dar a adus o valoare sentimentală inestimabilă. „Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat!” a declarat mama Geta, subliniind satisfacția pe care i-a adus-o această decizie.

Astfel, Culiță Sterp și Daniela Iliescu continuă tradiția familiei de a adăuga personalitate și culoare în locuințele lor, creând spații care nu sunt doar funcționale, ci și pline de viață și poveste.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts