Showbiz

Vila de Lux a lui Liviu Vârciu: Un Refugiu Modern cu Buncăr și Cinema Privat

Vila de Lux a lui Liviu Vârciu: Un Refugiu Modern cu Buncăr și Cinema Privat

Liviu Vârciu trăiește într-o vilă de lux în zona Băneasa, împreună cu partenera sa, Anda Călin, și cei doi copii ai lor. Această casă impresionantă nu ar fi fost posibilă fără ajutorul financiar generos al coregrafului Nea Mărin, care i-a oferit un împrumut substanțial, permițându-i astfel să-și finalizeze locuința de vis.

Un aspect inedit al vilei este prezența unui buncăr extrem de solid, construit pentru a rezista chiar și în cazul unei catastrofe majore. Liviu a declarat despre buncărul său: “La subsol e buncăr: am beton de 350, fier de 25… Am băgat să fie… Dacă vine bomba atomică, buncărul meu ţine”.

Vârciu a avut un rol activ în construcția casei, fiind prezent zilnic pe șantier. Casa, cu un design modern și pătrat, este echipată cu diverse jocuri de lumini și canapele albe, oferind un aer sofisticat și confortabil. De asemenea, Liviu a amenajat un mic cinema cu opt locuri, unde poate viziona sute de filme din colecția sa de DVD-uri și Blu-ray-uri. “Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a explicat el.

Pe pagina sa de Instagram, Liviu împărtășește frecvent imagini din interiorul casei sale. Construcția casei a fost mai dificilă decât anticipase inițial, necesitând sprijin financiar suplimentar. Într-o perioadă dificilă, artistul a apelat la prietenul său apropiat, Nea Mărin, pentru un împrumut de aproximativ 50.000 de euro. “M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a mărturisit Liviu.

Deși pasiunea lui Liviu pentru mașini scumpe este bine cunoscută, el reușește să o surprindă mereu pe Anda Călin cu gesturi neașteptate. În ciuda faptului că această pasiune poate crea tensiuni în relația lor de opt ani, cei doi au găsit un echilibru. Liviu recunoaște cu umor că pasiunea sa nu este pe placul Andei, dar au stabilit un pact: “Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță”, a explicat Liviu.

Astfel, Liviu Vârciu demonstrează că poți avea o viață luxoasă, dar și echilibrată, dacă știi cum să gestionezi pasiunile și relațiile cu cei dragi.

Vila de Lux a lui Liviu Vârciu: Un Refugiu Modern cu Buncăr și Cinema Privat Vila de Lux a lui Liviu Vârciu: Un Refugiu Modern cu Buncăr și Cinema Privat Vila de Lux a lui Liviu Vârciu: Un Refugiu Modern cu Buncăr și Cinema Privat Vila de Lux a lui Liviu Vârciu: Un Refugiu Modern cu Buncăr și Cinema Privat

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts