Showbiz

Victoria Beckham: Secretul Siluetei De Adolescent După 25 de Ani de Dietă Alcalină

Victoria Beckham: Secretul Siluetei De Adolescent După 25 de Ani de Dietă Alcalină

Victoria Beckham, renumită pentru eleganța și silueta sa impecabilă, a urmat aceeași rutină alimentară timp de 25 de ani. La 48 de ani, ea continuă să impresioneze ca fostă cântăreață, femeie de afaceri de succes și mamă a patru copii. Însă, secretul ei nu constă doar în stilul de viață activ, ci și într-o dietă strictă, dezvăluită de soțul ei, David Beckham.

O Dietă Minimalistă, Dar Eficientă

Victoria a adoptat un regim alimentar foarte strict, evitând alimentele gătite în ulei, unt sau sosuri. De asemenea, a eliminat carnea roșie și lactatele din alimentația sa timp de un sfert de secol. Preferințele sale culinare sunt destul de simple și minimaliste, fiind un adevărat coșmar pentru bucătari.

David Beckham a dezvăluit că soția sa consumă în principal pește la grătar și legume gătite la abur. „Regret că sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același tip de mâncare timp de 25 de ani. De când am cunoscut-o, ea a preferat pește la grătar și legume la abur, cu rare excepții. Singura dată când a îndrăznit să guste din farfuria mea a fost când era însărcinată cu Harper, iar acest moment a fost deosebit de special. Din păcate, nu-mi amintesc exact ce am pregătit, dar am știut că a fost o experiență de neuitat”, a mărturisit sportivul.

Un Stil de Viață Alimentar Simplu

Victoria a menționat că îi place să mănânce legume aburite cu puțin oțet balsamic și condimente simple. De asemenea, ea apreciază o bucată de pâine integrală cu sare presărată deasupra, considerând-o o gustare satisfăcătoare. În plus, de ziua ei, sărbătorește cu un tort de fructe.

David Beckham, pasionat de gătit, își împărtășește frecvent creațiile culinare pe rețelele de socializare. Deși soția sa a gustat din preparatele lui doar o singură dată în timpul sarcinii, el continuă să experimenteze în bucătărie, delectându-se cu diverse feluri de mâncare și vinuri fine.

Recent, David a surprins pe toată lumea cu un preparat de pește cu mandarin, demonstrându-și abilitățile culinare și pasiunea pentru gătit.

Victoria Beckham a reușit să-și mențină silueta de invidiat și frumusețea grație unei diete stricte și consistente. Deși această rutină poate părea plictisitoare pentru unii, pentru Victoria este cheia succesului și al echilibrului. Prin disciplină și determinare, ea continuă să fie un model de inspirație pentru mulți.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts