Showbiz

Vica Blochina: Povestea unei balerine lituaniene devenită vedetă în România

Vica Blochina: Povestea unei balerine lituaniene devenită vedetă în România

Vica Blochina, de origine lituaniană, este o prezență binecunoscută în peisajul monden românesc. Ajunsă în România acum peste două decenii, Vica și-a început cariera artistică în tinerețe ca balerină la Melody, un club bucureștean comparabil cu celebru Moulin Rouge parizian, situat în subsolul Cinematografului Patria.

Cariera ei a luat o întorsătură neașteptată când l-a întâlnit pe Victor Pițurcă, eveniment ce a marcat începutul unei relații de lungă durată și plină de controverse. În acea vreme, Vica avea doar 20 de ani, în timp ce Pițurcă, deja un nume cunoscut, avea 39 de ani și era căsătorit. Totuși, diferențele lor de situație nu au împiedicat o legătură ce a durat 16 ani.

După închiderea clubului Melody în 2004, Vica a continuat să fie curtată de numeroși admiratori influenți, de la politicieni la artiști și fotbaliști. Printre aceștia s-a numărat și Juan Carlos Toja, un fotbalist columbian care nu a rezistat farmecului său, deși Victor Pițurcă a rămas figura centrală în viața ei.

„Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. (…) Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot. Niciodată nu am cerut nimănui nimic.

Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul.

Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva… Îmi paralizează mâna! Nu există așa ceva!”, a mărturisit Vica într-un interviu.

Vica Blochina și Victor Pițurcă sunt părinții lui Edan, în vârstă de 15 ani, care locuiește cu tatăl său.

Astfel, Vica Blochina nu este doar un simbol al succesului și controverselor, ci și o femeie care a știut să navigheze complexitățile vieții publice, rămânând totodată aproape de „lumea bună” pe care o admiră.

Vica Blochina: Povestea unei balerine lituaniene devenită vedetă în RomâniaVica Blochina: Povestea unei balerine lituaniene devenită vedetă în RomâniaVica Blochina: Povestea unei balerine lituaniene devenită vedetă în România

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts