Showbiz

Vica Blochina: Dezvăluiri Sincere Despre Viața, Trecutul și Noile Ei Priorități

Vica Blochina: Dezvăluiri Sincere Despre Viața, Trecutul și Noile Ei Priorități

Vica Blochina: “99% dintre femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu există niciuna mai mișto ca mine…”

Vica Blochina, cunoscută pentru relațiile ei amoroase celebre, a făcut recent câteva declarații care au stârnit interesul publicului. Ea se consideră unică și afirmă că, deși a fost adesea criticată, multe femei ar vrea să aibă experiențele și trecutul ei. „99% dintre femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu”, spune Vica cu încredere, susținând că nu există cineva „mai mișto” ca ea.

O Nouă Perspectivă Asupra Vieții

Fosta balerină și amanta lui Victor Pițurcă a discutat despre schimbările semnificative din valorile sale. În trecut, prioritățile sale erau banii și distracțiile, dar acum acestea au fost înlocuite de noi perspective. Vica a găsit o nouă pasiune în numerologie, studiind intens acest domeniu cu experți din Rusia și investind sume considerabile. Obiectivul ei este să ajute și alte persoane să-și găsească echilibrul și fericirea în viață.

Transformare și Stabilitate

Blondina recunoaște că, în ciuda unui trecut tumultuos, și-a găsit stabilitatea și și-a schimbat complet prioritățile. „Cred că lucrurile sunt cum trebuie, probabil nu aș fi ajuns aici în trecut, pentru că nu aveam aceeași înțelepciune. Aveam alte priorități: distracție, Mykonos, mașini, eu nu înțelegeam ce înseamnă lucrul ăsta, ci că trebuie să ai bani. Acum nu mă gândesc la ban ca la hârtie, îl privesc ca pe o energie, pe care vreau să o atrag prin oameni”, mărturisește Vica.

În trecut, spune ea, putea să facă orice pentru bani, inclusiv să ignore valorile morale. „Înainte puteam să calc pe cadavre pentru bani, nu conta. Dacă eram cu un iubit, puteam să nu muncesc, să stau bine mersi și să mă întrețină”.

Încredere și Apreciere de Sine

La 48 de ani, Vica Blochina afirmă că a învățat să se aprecieze foarte mult, lucru rar întâlnit la majoritatea femeilor. „99% dintre femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu, viața mea, prin ce am trecut eu și unde am reușit să fiu. Când mă uit la mine sunt mândră, mi se pare că nu există nicio femeie mai mișto în România ca mine, mai capabilă, curajoasă, nu există una mai asumată ca mine. Eu sunt de top, mă iubesc super mult. 99% dintre femei nu se iubesc pe ele, la bărbați e diferit. Femeile nu au stimă de sine”, afirmă ea cu siguranță.

Diferențele Dintre Femei și Bărbați

Vica a discutat și despre diferențele dintre femei și bărbați, criticând un trend actual printre bărbați care nu îi este pe plac. Ea nu ar accepta niciodată ca fiul ei, care acum locuiește cu tatăl și soția acestuia, să adopte acest trend. „Femeile sunt pline de îndoieli, au alt psihic, bărbatul este altfel. Acolo unde conduce femeia e nenorocire maximă, sunt cele mai răzbunătoare, bărbații nu bagă de seamă.”

Vica a continuat: „S-au feminizat bărbații. Eu o să-ți spun părerea mea. Totul, atât timp cât este în limita bunului simț. Eu sunt de acord cu orice, dar nu vreau ca copilul meu să crească și să spună că vrea să fie… (să-și schimbe sexul – n. red.). Accept, e ok, dar să nu exagerăm”. Ea crede că fiul ei avea nevoie de un model masculin puternic, de aceea locuiește acum cu tatăl său.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts