Showbiz

Viața la țară pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur

Viața la țară pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis să lase în urmă agitația din București pentru o viață mai sănătoasă și mai liniștită la țară. Au ales să își construiască o casă în Moșteni-Greci, județul Argeș, unde se refugiază alături de cei trei copii ai lor, Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana (12 ani), atunci când nu au obligații în capitală.

Cum este viața Danei Nălbaru la țară

Dana Nălbaru, împreună cu soțul și copiii ei, s-au mutat la țară și se bucură din plin de noua lor viață. „Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune, și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și… fructe proaspete din livadă”, a povestit Dana Nălbaru anul trecut în mediul online.

Dana Nălbaru a învățat să planteze legume

Fosta solistă de la Hi-Q, retrasă de mult din lumina reflectoarelor, se ocupă acum de grădinărit și de treburile gospodăriei, fiind foarte mândră de realizările sale. Artista a postat online imagini în care apare plantând legume în seră, vopsind copacii cu var și strângând roadele pământului. „Dna Ani m-a învățat să pun legumele în seră, lucru pentru care îi mulțumesc și sunt recunoscătoare. Noroiul cât casa în afara serei și încă frig, așa că abia săptămâna viitoare o să plantez restul legumelor în grădină. Norii au dat grindină acum câteva minute, dar stau în bucătărie și privesc livada în timp ce mâncarea fierbe pe foc”, a transmis Dana recent pe Instagram.

Dragoș Bucur: „M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”

Dragoș Bucur a explicat într-un vlog pe YouTube motivele pentru care a ales să se mute cu familia la țară. Actorul, cunoscut și ca jurat la „Românii au talent”, spune că își dorește pentru copiii săi un mediu mai sigur și mai curat. „M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a precizat actorul.

Dana Nălbaru s-a botezat la 33 de ani

În urmă cu 14 ani, Dana Nălbaru a decis să își schimbe religia și să se pocăiască. Soțul ei, Dragoș Bucur, a rămas ortodox. „La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel că în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele“, a declarat Dana în podcastul lui Mihai Morar în 2023. „Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat fosta solistă de la Hi-Q.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts