Showbiz

Viața de zi cu zi a lui Nicușor Dan: Cum locuiește primarul Bucureștiului

Viața de zi cu zi a lui Nicușor Dan: Cum locuiește primarul Bucureștiului

Nicușor Dan și familia lui locuiesc într-un apartament cu istorie: Cât plătesc chirie și de ce preferă această opțiune

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, împreună cu partenera sa, Mirabela, și cei doi copii ai lor, locuiesc într-un apartament cochet situat în sectorul 5 al capitalei. Această locuință, plină de istorie și caracter, datează din jurul anului 1910. În fiecare lună, ei plătesc 550 de euro pentru chiria acestui spațiu intim și autentic.

Povestea lor de dragoste a început în 2005, când Mirabela era studentă la Geografie în București. Prima lor întâlnire a avut loc într-o seară de vară, în Club A, într-un context spontan și plin de energie. A fost un moment magic care a marcat începutul unei relații ce a evoluat treptat, culminând cu căsătoria lor în 2016, după alegerile parlamentare.

Deși mulți visează la propria locuință, Nicușor Dan și Mirabela preferă momentan să rămână în chirie. Motivele din spatele acestei decizii sunt legate de confortul și stabilitatea pe care actualul lor apartament le oferă. Acest spațiu a devenit un adevărat cămin pentru familia lor, unde copiii cresc și își creează amintiri prețioase.

Primarul a explicat în diverse interviuri de ce preferă să rămână în chirie. Printre motive se numără comoditatea locației actuale, conexiunea cu cartierul și evitarea stresului financiar asociat cu deținerea unei proprietăți. În plus, el menționează că „are resursele necesare pentru a face față schimbărilor și pentru a face față oricăror provocări ce pot apărea”.

Cu toate că în viitor se gândesc la achiziționarea unei locuințe proprii printr-un credit ipotecar, această decizie va fi luată doar după o cercetare atentă și evaluarea tuturor opțiunilor disponibile. Găsirea unei locații potrivite pentru nevoile și stilul lor de viață este esențială în acest proces.

În concluzie, Nicușor Dan și Mirabela își continuă viața în apartamentul plin de istorie din inima Bucureștiului. Deși există dorința de a avea propria locuință în viitor, ei se bucură de prezent și de confortul pe care actuala lor locuință le oferă.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts