Showbiz

Vasilică Ceterașu întreabă deschis: soția sa răspunde cu calm la o întrebare incomodă

Vasilică Ceterașu întreabă deschis: soția sa răspunde cu calm la o întrebare incomodă

Într-o emisiune televizată, Vasilică Ceterașu, cunoscut pentru talentul său în muzica populară și măiestria cu care mânuiește vioara în orice condiții, și-a luat soția prin surprindere cu o întrebare foarte personală. Plin de curiozitate, acesta a întrebat-o pe Amalia Ursu, partenera sa de viață, câți bărbați au fost în viața ei înainte de el. Situația a fost una delicată, dat fiind că Amalia i-a dăruit o fetiță cu doar câteva luni înainte.

Răspunsul Amaliei a fost unul ferm și lipsit de emoții: „El este primul și sper să fie și ultimul bărbat din viața mea”, a declarat ea în fața camerelor de filmat. Vasilică a continuat discuția, dezvăluind detalii despre proiectele sale muzicale și exprimându-și speranța ca spectacolul său să fie unic: „Am avut treabă la un proiect frumos, cu balet – vreau să duc la un alt nivel; adică să fie spectacol, show, gen: Michael Jackson din Oncești – cu muzică populară, cu taraf, cu formație, cu regie, cu rock. (…) Am avut ceva îndoieli, dar acum sunt sigur. (…) Câți au fost înainte, asta aș vrea să știu. Am întrebat-o și a spus că sunt primul și ultimul. Te mint eu?”

Amalia Ursu și-a reafirmat încrederea în soțul ei și devotamentul față de el: „Da, bineînțeles, o să fie un spectacol pentru toți oamenii, pentru tot tineretul. Încercăm să aducem tradiția la un alt nivel, să o modernizăm. (…) Da, eu sper că e ultimul. Eu nu am îndoieli asupra lui, eu nu m-am gândit să-l duc niciodată la poligraf, eu cred în el.”

În timpul căsniciei lor, Vasilică și Amalia au primit sprijinul și binecuvântarea a trei perechi de nași, printre care s-au numărat și Nea Marin, alături de soția sa, Mioara. Ceremonia nupțială a avut loc în Oncești, comuna natală a lui Vasilică, în fața a 1.500 de invitați, inclusiv numeroase personalități din showbiz. Nașterea primei lor fiice, Selena Vanessa, pe 21 noiembrie 2016, a adus fericire și împlinire cuplului.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts