Showbiz

Vali Vijelie și soția sa, Carmen Rusu, exemplu de modestie și discreție

Vali Vijelie și soția sa, Carmen Rusu, exemplu de modestie și discreție

Vali Vijelie, un nume bine cunoscut în lumea muzicii de petrecere, este căsătorit de 18 ani cu Carmen Rusu. Cei doi au împreună doi copii și au reușit să își mențină viața de familie departe de lumina reflectoarelor, preferând o existență discretă.

Carmen Rusu, spre deosebire de multe soții ale cântăreților celebri, preferă simplitatea și evită luxul excesiv. Recent, ea a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată: în timp ce făcea un retur la un magazin mass-market. Îmbrăcată simplu, fără a afișa mărci de lux, Carmen a demonstrat din nou că preferă să fie chibzuită cu banii familiei.

Vali Vijelie a lăudat deseori modestia soției sale, subliniind că aceasta nu cheltuie bani pe haine scumpe sau accesorii extravagante. Carmen are grijă de casă și de copii, menținând un echilibru familial remarcabil. Vali a spus: „Eu când ajung în fața porții îmi dau blana de leu jos și o las pe aia de oaie, de mielușel. Intru în curte, tatăl meu m-a învățat, țin minte: ‘Dacă vreodată vei ajunge mare, ești ce ești pe scenă, când ajungi jos ești la fel ca toată lumea’. Tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine.”

Viața de familie a lui Vali Vijelie

Vali Vijelie și-a construit o carieră de succes prin multă muncă și dedicare. Cu toate acestea, familia sa a rămas întotdeauna pe primul loc. Chiar dacă a trebuit să sacrifice momente importante din viața personală pentru a cânta la diverse evenimente, artistul a menținut o legătură puternică și unită cu soția și copiii săi.

Familia Vijelie este recunoscută pentru modestia și discreția sa. Chiar și copiii lor au fost învățați să fie modești și nu s-au lăudat niciodată cu faima tatălui lor. În ceea ce privește cariera sa muzicală, Vali Vijelie a spus că nu are de gând să se retragă prea curând, deoarece muzica este marea lui pasiune. „Din meseria asta nu ieși niciodată la pensie, dar orice cal ajunge gloabă și e bine să pui deoparte. Dintre cântăreți, eu îl prefer pe Adrian Minune, e cumătrul meu.”

Vali Vijelie și Carmen Rusu rămân un exemplu de modestie și discreție, demonstrând că faima nu trebuie să schimbe valorile esențiale ale unei familii unite.

Vali Vijelie și soția sa, Carmen Rusu, exemplu de modestie și discreție

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts