Showbiz

Vali Vijelie se desparte de soție după un scandal de infidelitate

Vali Vijelie se desparte de soție după un scandal de infidelitate

Într-un episod recent care a zguduit scena muzicii de manele, Vali Vijelie a fost surprins într-o situație compromițătoare cu o femeie necunoscută, eveniment care a avut loc în noaptea de 20 spre 21 aprilie 2024. Incidentul a avut loc în două etape distincte: întâi la o benzinărie și apoi într-un complex rezidențial din Pipera, acolo unde artistul a fost văzut „tratând” compania sa cu gesturi tandre în public.

Vali Vijelie se desparte de soție după un scandal de infidelitate

Vali Vijelie, în vârstă de 54 de ani, și soția sa, Carmen, sunt căsătoriți de aproape trei decenii și au împreună patru copii. De-a lungul anilor, Vali a avut mai multe escapade, dar Carmen a ales să treacă peste acestea. Artista a menționat deschis că bărbații sunt „care fac și care nu recunosc”, o reflecție pe care Vali a împărtășit-o în emisiunea „În Oglindă”.

Cu toate acestea, acest ultim incident pare să fi fost picătura care a umplut paharul. Contactat pentru a comenta aceste zvonuri, Vali Vijelie a respins orice acuzație de infidelitate, numind situația „fake”. În ciuda acestor negări, soția lui, Carmen, a adoptat o poziție fermă, declarând pentru Fanatik că relația lor nu mai poate continua. Ea a precizat că deși nu intenționează să divorțeze, pentru a păstra avantajele financiare, relația lor conjugală s-a încheiat de facto. „Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei”, a spus Carmen.

Această decizie marchează un nou capitol în viața personală a lui Vali Vijelie, un artist cunoscut nu numai pentru talentul său muzical, dar și pentru viața sa amoroasă tumultuoasă. În trecut, Carmen a dat publicității mesaje care sugerau nemulțumirea ei în căsnicia cu Vali, iar artistul a abordat chiar și tematica infidelității în lucrările sale muzicale, subliniind cât de dificil este să iubești simultan „mama la copii” și „pofta inimii”.

Vali Vijelie se desparte de soție după un scandal de infidelitate

Despărțirea lor ridică multe întrebări despre viitorul acestui cuplu și impactul pe care îl va avea asupra carierei și imaginii publice ale lui Vali Vijelie. Acest episod adaugă un nou strat de complexitate personalității sale publice, arătând că viața unui artist este deseori la fel de dramatică și imprevizibilă ca muzica pe care o creează.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts