Generale

Transformarea spirituală a surorii Adinei Alberts și tradițiile familiei în sărbători

Transformarea spirituală a surorii Adinei Alberts și tradițiile familiei în sărbători

În urmă cu 26 de ani, familia medicului Adina Alberts a fost martoră la o decizie semnificativă: sora ei, Daniela, a ales să urmeze calea monahismului. Acest drum a adus cu sine atât durere, cât și acceptare în sânul familiei.

Adina, împreună cu soțul său, Viorel Cataramă, își petrece sărbătorile în compania surorii sale călugărițe, momente care sunt mereu pline de emoție și tradiție. Adina a mărturisit dificultățile inițiale de a înțelege alegerea surorii sale, dar timpul a adus acceptarea și respectul pentru hotărârea acesteia.

Familia își valorizează reuniunile, creând amintiri de neuitat în fiecare an, de Paște și de Crăciun. Adina rememorează momente speciale, cum ar fi logodna sa de Crăciun în 2012 și aniversările părinților, care adesea coincid cu aceste sărbători.

“Stăm acasă și vom face o masă mare cu familia lărgită și cu finii noștri. Este mereu o bucurie pentru noi să ne așezăm la masă cu oameni dragi și apropiați. Avem o tradiție în acest sens, atât de Paște, cât și de Crăciun, să ne bucurăm împreună, ca tot românul. Noi ne-am logodit de Crăciun. Se întâmpla în 2012, așa că avem mereu și alte amintiri frumoase legate de Crăciun. Tatăl meu este născut de Crăciun, iar ziua de naștere a mamei mele este în aprilie, zi care adesea pică de Paște. Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea, este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi. Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani”, împărtășește Adina.

În plus, Adina Alberts menține o siluetă admirabilă, urmând un regim alimentar echilibrat, fără a recurge la diete stricte sau excese alimentare. Recent, a adoptat postul intermitent, care îi permite să nu consume alimente timp de 60 de ore, urmând apoi o alimentație normală. Aceasta crede cu tărie în beneficiile autofagiei, procesul natural prin care corpul se detoxifică și se regenerează.

Prin tradiții, respect și un stil de viață sănătos, familia Cataramă-Alberts își trăiește sărbătorile cu bucurie și unitate, demonstrând că valorile și credințele puternice pot coexista armonios, chiar și în fața provocărilor vieții.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts