Showbiz

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Nu pot să…”

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Nu pot să…”

În lumina evenimentelor recente din viața cunoscutei artiste Lidia Buble, discuțiile se încing în jurul vieții ei amoroase. După o relație de lungă durată cu Răzvan Simion, Lidia a făcut pasul să recunoască public finalul povestii lor. Într-o întorsătură neașteptată, a apărut alături de afaceristul Horațiu Nicolau, deschizând calea speculațiilor.

Viorel Buble, tatăl artistei, cunoscut pentru rolul său de pastor protestant, a fost recent interpelat despre aceste zvonuri. Cu o discreție caracteristică, el a ales să nu se aprofundeze în detalii despre viața sentimentală a fiicei sale, menționând: „Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”.

Familia Buble, renumită pentru valorile sale spirituale și numeroșii săi membri, păstrează o atitudine rezervată în ceea ce privește viața privată a Lidiei. Chiar și Simon Buble, fratele mai mare al artistei și tot pastor, a exprimat o poziție similară, subliniind neimportanța implicării sale în discuțiile despre relațiile surorii sale: „Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…) Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”.

Interesant este că, de-a lungul timpului, Viorel Buble și-a exprimat dorința de a cunoaște partenerii Lidiei doar în circumstanțe foarte specifice. Lidia însăși a dezvăluit că tatăl ei a avut rezerve în a cunoaște pe oricine dintre partenerii ei, până la un angajament serios precum căsătoria: „Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătorieşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere și se vor înțelege foarte bine”.

Acest pragmatism familial reflectă o prudență față de relațiile de trecere și o concentrare pe stabilitate și valori comune, mai ales în lumina dorinței tatălui ca Lidia să își găsească un partener în cadrul aceleiași credințe.

Prin urmare, în vârtejul zvonurilor și speculațiilor, familia Buble rămâne ancorată în principiile sale, oferind o perspectivă matură asupra evoluției vieții sentimentale a Lidiei. Între timp, admiratorii și publicul larg așteaptă cu interes să afle mai multe despre noile capitole din viața artistei.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts