Showbiz

Surpriză neașteptată pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda în plin proces de renovare a locuinței

Surpriză neașteptată pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda în plin proces de renovare a locuinței

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cunoscuți pentru aparițiile lor televizate, au fost puși într-o situație dificilă chiar în mijlocul renovării casei lor. Cu lucrările de amenajare în plină desfășurare, cei doi au avut parte de un eveniment neplăcut: designerul ales pentru a coordona acest proiect le-a transmis că nu mai poate continua colaborarea.

Deși decizia designerului de a încheia colaborarea a venit pe neașteptate, fără o explicație clară, Gabriela și Tavi au fost determinați să nu lase acest obstacol să îi oprească. „Am fost concediați. Da, ne-a concediat designerul. În altă ordine de idei, în momentul în care am întrebat dacă lucrăm și noi ceva și facem și noi ceva, ne-a anunțat printr-un WhatsApp că dorește să oprească colaborarea cu noi. Acum, fiecare cu motivele lui”, a explicat Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Rămași fără un specialist, cei doi s-au văzut nevoiți să preia frâiele proiectului. Gabriela, în ciuda situației stresante, a decis să continue renovarea cu propriile forțe, implicându-se direct în finalizarea detaliilor rămase. A mărturisit că este ușor panicată, dar optimistă: va reuși să ducă la bun sfârșit visul de a avea casa perfectă, alături de soțul ei, Tavi.

Această experiență a demonstrat încă o dată că Gabriela și Tavi sunt un cuplu care nu se dă bătut ușor. Chiar și fără ajutorul unui designer, sunt hotărâți să transforme locuința într-un cămin care să reflecte perfect gusturile și personalitatea lor. În cele din urmă, acest incident i-a motivat să exploreze noi posibilități creative și să devină mai implicați în procesul de design interior.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts