Showbiz

Silvia Chifiriuc la 51 de ani: Cum este văzută într-un context dificil

Silvia Chifiriuc la 51 de ani: Cum este văzută într-un context dificil

Recent, Silvia Chifiriuc a fost zărită în capitala României, demonstrând calm și reziliență într-un moment tensionat pentru familia ei. Împreună cu soțul său, Petre Roman, care este implicat într-un nou val de investigații legate de evenimentele Mineriadei din 1990, Silvia a revenit în România după o lungă perioadă de rezidență în Elveția.

În timp ce Petre Roman era chemat la Parchetul General pentru a i se comunica acuzațiile din dosar, Silvia a ales să se distanțeze de presiunea mediatică și juridică. Îmbrăcată elegant, complet în alb, soția fostului demnitar s-a îndreptat către activități mai liniștite. A fost observată făcând cumpărături într-un supermarket local, după care a condus către un cartier din Otopeni, unde și-a continuat ziua într-un mod discret.

Silvia nu a comentat public situația soțului său, preferând să își mențină o atitudine pozitivă și reconfortantă. Într-una din recentele sale apariții la televiziune, ea a împărtășit câteva gânduri despre cum vede viața:

“Eu nu am chestia asta cu cifrele! Pentru mine este așa că ar fi fost acum câțiva anișori… Nu știu ce se întâmplă, dar nu realizez…”, a spus Silvia Chifiriuc. Mai mult decât atât, ea a subliniat importanța recunoștinței în viața de zi cu zi: “Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit. Recunoștința îți aduce lucruri minunate în viață”.

Această filosofie poate explica cum Silvia a reușit să se prezinte atât de bine și să păstreze o atitudine pozitivă, chiar și în fața dificultăților. Imaginile recente o arată într-o formă fizică excelentă, cu mult îmbunătățită față de perioada când a avut complicații de sănătate după o intervenție dentară.

Astfel, Silvia Chifiriuc demonstrează că puterea și eleganța pot triumfa chiar și în cele mai provocatoare momente.

Silvia Chifiriuc la 51 de ani: Cum este văzută într-un context dificilSilvia Chifiriuc la 51 de ani: Cum este văzută într-un context dificil

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts