Showbiz

Schimbare Radicală pentru Irina Columbeanu: De la Păr Lung la Bob la 17 Ani

Schimbare Radicală pentru Irina Columbeanu: De la Păr Lung la Bob la 17 Ani

Irina Columbeanu, fiica cunoscutelor personalități Irinel Columbeanu și Monica Gabor, și-a surprins recent fanii cu o transformare de look spectaculoasă. La vârsta de 17 ani, tânăra a ales să își taie părul lung, alegând o tunsoare bob până la baza gâtului. Această schimbare vine într-un moment plin de noutăți pentru Irina, care nu doar că a obținut permisul de conducere, dar și-a găsit un iubit în SUA.

Fotografiile publicate de Monica Gabor pe InstaStory au dezvăluit noua înfățișare a Irinei, care acum seamănă surprinzător de mult cu tatăl său. Într-una dintre imagini, Irina apare zâmbind pe o pajiște, îmbrăcată într-o geacă de piele neagră și pantaloni maro lejeri, demonstrând o schimbare de stil bine primită de admiratorii săi.

Irina Columbeanu: Excelență Academică la Malibu High School

De când s-a mutat în Statele Unite cu mama sa, Irina a fost integrată în sistemul educațional american la Malibu High School. Aici, tânăra s-a adaptat rapid și a participat la diverse activități extrașcolare, fiind parte activă a organizației Boys and Girls of Malibu. Recent, pe 24 februarie 2024, Irina a fost premiată pentru activitatea sa, un moment de mândrie pe care Monica Gabor l-a împărtășit cu toată lumea pe rețelele sociale.

„Patru elevi deosebiți și-au împărtășit poveștile personale, obiectivele și impactul pe care Clubul pentru Baieți și Fete din Malibu (BGCM) l-a avut asupra lor, la cel mai recent eveniment Youth of the Year, sâmbătă, 24 februarie,” se menționează în The Malibu Times, reflectând impactul pozitiv al organizației asupra comunității.

Viziunea Irinei pentru Viitor: Medicină și Contribuție Socială

Deși este încă la o vârstă fragedă, Irina are viziuni mari pentru viitorul său. “Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a declarat Irina pentru The Malibu Times.

Pe lângă activitățile academice și planurile de viitor, Irina se bucură și de o viață independentă în SUA. Deja posesoare a unui permis de conducere, ea conduce un Mercedes GLC și, pentru a susține independența sa financiară, lucrează ca chelneriță într-un restaurant italian din Los Angeles.

Pentru Irina Columbeanu, viitorul pare strălucitor, iar schimbările pe care le face acum sunt doar începutul unei călătorii pline de succes și realizări personale.

Schimbare Radicală pentru Irina Columbeanu: De la Păr Lung la Bob la 17 Ani

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts