Showbiz

Scandal la Survivor All Stars: Zanni și mama lui Iancu Sterp în centrul atenției

Scandal la Survivor All Stars: Zanni și mama lui Iancu Sterp în centrul atenției

Survivor All Stars 2024 de la Pro TV continuă să țină mii de fani cu sufletul la gură în fiecare săptămână. Competiția dintre „faimoși” și „războinici” a devenit tot mai intensă pe măsură ce ne apropiem de finală, iar un nou scandal major a izbucnit, avându-l în centrul atenției pe Zanni, unul dintre cei mai controversați concurenți.

Zanni, cunoscut pentru personalitatea sa puternică și declarațiile tranșante, a făcut acuzații grave la adresa mamei lui Iancu Sterp, un alt finalist apreciat de public. Tânărul „faimos” susține că „mama Geta” ar încerca să cumpere voturi pentru a asigura victoria fiului ei. „Mai nou pentru trofeu se face GIVEAWAY să cumperi oameni și voturi”, a scris Zanni pe Facebook, adăugând capturi care, potrivit lui, demonstrează existența unei „campanii online” orchestrate de mama lui Iancu Sterp.

În aceste capturi, „mama Geta” își încurajează prietenii și internauții să-l voteze pe Iancu, argumentând că „noi nu am primit niciodată nimic. Tot ce avem am muncit din greu”. Aceste imagini au fost publicate și pot fi vizionate în galeria foto a acestui articol.

Din perspectiva lui „mama Geta”, Iancu Sterp merită să câștige competiția datorită eforturilor sale neobosite și determinării sale de a lupta până la capăt. Ea urmărește cu emoție fiecare etapă a concursului și crede cu tărie în șansele fiului ei.

Survivor All Stars 2024 promite să fie una dintre cele mai dramatice ediții de până acum, iar scandalul dintre Zanni și mama lui Iancu Sterp nu face decât să adauge tensiune suplimentară. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și cine va reuși să câștige trofeul mult dorit.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts