Showbiz

Scandal în direct între Zanni și Cristi Mitrea la Măruță după finala Survivor România All Stars

Scandal în direct între Zanni și Cristi Mitrea la Măruță după finala Survivor România All Stars

Confruntare Explozivă între Zanni și Cristi Mitrea la Măruță După Finala Survivor România All Stars

După ce a câștigat competiția Survivor România All Stars, Zanni a avut parte de o confruntare intensă cu Cristi Mitrea în emisiunea „La Măruță”. Cei doi și-au adresat replici tăioase, iar atmosfera s-a încins rapid.

Invitați în platoul emisiunii, Zanni și Cristi Mitrea au început să își lanseze acuzații și să își reproșeze diverse lucruri. Cristi Mitrea, care a comentat prestațiile concurenților pe parcursul competiției, nu l-a agreat deloc pe Zanni și nu a ezitat să își exprime dezaprobarea.

Tensiunile au început imediat ce Zanni a intrat în platou, iar Cristi Mitrea i-a reproșat că nu l-a salutat cum se cuvine.

„Dau și eu acum noroc cu el, pentru că a trecut pe aici și nu a salutat. Nu te mai uita așa, uită-te în ochii omului când dai noroc cu el, este de bună creștere. Și dai și „Bună ziua” când intri în casa omului”, a spus Mitrea.

Zanni a răspuns prompt, sugerând că totul ar fi parte dintr-un scenariu pentru audiență: „Așa s-a vorbit dinainte? Să facem show?”. El a continuat, spunând: „Mitrea vrea saluturi de la mine, dar el m-a vorbit doar strâmb aici, el să mă salute pe mine. El să mă respecte, eu nu am vorbit prost în absența lui”.

Discuție Aprinsă pe Tema Caracterului

Când Cătălin Măruță l-a întrebat pe Cristi Mitrea ce apreciază la Zanni, acesta a recunoscut că Zanni are abilitatea de a se motiva pe sine și pe cei din jur, dar a subliniat că nu îi place deloc caracterul său.

„Nu îmi place caracterul lui, cum se exprimă și se comportă cu oamenii. Trăiești în bula ta și crezi că nimeni nu are dreptul să-și exprime părerea. Jumătate din oamenii de acasă nu te plac”, a declarat Cristi Mitrea.

Această critică a stârnit o reacție vehementă din partea lui Zanni, care a adus în discuție aspecte controversate din viața personală a lui Mitrea, inclusiv un scandal cu fosta sa iubită, Andreea Mantea.

„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun”, i-a mai reproșat Cristi Mitrea.

Zanni a continuat cu un ton acuzator: „Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine”.

Mitrea a întrebat: „Pe cine?”, la care Zanni a replicat: „Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea”.

Concluzie

Confruntarea dintre Zanni și Cristi Mitrea a fost una plină de tensiuni și acuzații, aducând în fața publicului nu doar rivalitatea din timpul competiției, ci și conflicte personale nerezolvate. Această întâlnire a fost cu siguranță una de neuitat pentru telespectatorii emisiunii „La Măruță”.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts