Showbiz

Sărbătoarea de 81 de ani a mamei lui Mădălin Ionescu: O aniversare plină de bucurie și activități

Sărbătoarea de 81 de ani a mamei lui Mădălin Ionescu: O aniversare plină de bucurie și activități

Mama lui Mădălin Ionescu a împlinit 81 de ani: O aniversare plină de bucurie și activități

Cu doar două zile în urmă, doamna Irina, mama lui Mădălin Ionescu, a sărbătorit 81 de ani într-un mod deosebit, alături de familie. Aceasta a fost răsfățată de nora ei, Cristina Șișcanu, și de nepoțica Petra, care i-au adus un platou cu prăjituri delicioase.

Întreaga întâlnire a fost filmată, surprinzând bucuria și entuziasmul doamnei Irina. Micuța Petra i-a oferit un cadou special: o felicitare în formă de mânuță, care a adus multă încântare. „Mi-ai adus o mână de aur!” a exclamat bunica cu bucurie.

Cu ocazia aniversării, nora și nepoțica i-au cântat La mulți ani, iar bunica și-a pus o dorință, suflând în lumânările care formau cifra 18, simbolizând spiritul ei tânăr. Aceste lumânări erau așezate pe prăjituri, nu pe un tort, deoarece bunica nu consumă tort.

În fața criticilor de pe internet, Cristina Șișcanu a explicat clar motivul pentru care au optat pentru prăjituri în loc de tort: „Bunica nu mănâncă tort, așa că i-am adus prăjiturile ei preferate: Albă-ca-Zăpada, prăjitură cu bezea și nucă, prăjitura ‘Tortul casei’ și prăjitură cu foi de ciocolată… toate de la cofetăria unde se fac prăjituri de casă. Mai aveți întrebări, acuzații sau judecăți?”

Chiar dacă au existat mici răutăți pe internet, este evident că doamna Irina a apreciat gestul, fiind extrem de fericită alături de familia ei. A sărutat-o pe nora și nepoțica sa, pășind cu încredere și entuziasm în noul an.

O viață plină de activități

Doamna Irina este o femeie activă, chiar și la 81 de ani. Chiar dacă este pensionară, ea face zilnic 6.000 de pași, moderându-și efortul pentru a-și proteja sănătatea. În plus, participă la diverse activități precum cântatul în cor, învățarea limbii engleze, pictura, teatrul și un cenaclu literar.

Cristina Șișcanu a avut o discuție interesantă cu soacra sa, subliniind energia și vitalitatea acesteia:

Cristina Șișcanu: Discuție cu mama-soacră! Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?

Mama lui Mădălin Ionescu: Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare.

Cristina Șișcanu: Ați început primăvara în vervă?

Mama lui Mădălin Ionescu: Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate.

O viață marcată de greutăți și realizări

Doamna Irina a avut o copilărie dificilă, crescând la casa de copii, dar a reușit să devină unul dintre cele mai iubite cadre didactice din Râmnicu Vâlcea. Mădălin Ionescu își amintește cu drag despre impactul pozitiv pe care mama sa l-a avut asupra lui:

”Ea e mama! A avut o copilărie grea și a crescut la “casa de copii”, însă a ajuns unul din cele mai iubite cadre didactice din Râmnicu Vâlcea. Vă spun care a fost cel mai inteligent gest pe care l-a făcut față de mine… Ea este de vină pentru alegerile bune din viața mea, pentru partea spirituală, pentru deciziile profesionale, pentru că m-a blindat cu cărți toată copilăria mea. Citeam prea mult, dar aveam timp să ies și cu băieții.”

Astfel, aniversarea de 81 de ani a doamnei Irina a fost nu doar un prilej de sărbătoare, ci și o recunoaștere a unei vieți pline de activități și realizări, inspirându-i pe cei din jurul ei.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts