Showbiz

Sărbătoare în familie: Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 2 ani!

Sărbătoare în familie: Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 2 ani!

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, a sărbătorit recent împlinirea a doi ani. Părinții săi au organizat o petrecere extraordinară pentru a marca acest eveniment special.

Duminică, familia lui Laurențiu Reghecampf a avut un motiv de sărbătoare, întrucât micuțul Liam, născut din relația cu Corina Caciuc, a împlinit doi ani. Petrecerea a avut loc într-o frumoasă pădure, decorată atent cu personaje din desene animate, oferind un cadru de poveste pentru micuțul sărbătorit.

Un decor de poveste pentru Liam

Decorul petrecerii a fost unul special, cu personaje din desene animate preferate de cei mici, iar atmosfera a fost una de basm. Liam, care seamănă mult cu mama sa, dar are ochii de un albastru ceresc ai tatălui său, a fost în centrul atenției.

Mesajul emoționant al lui Laurențiu Reghecampf

Antrenorul de fotbal și-a exprimat bucuria și dragostea pentru fiul său printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. „La mulți ani, iubitul meu Liam”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram, alături de o fotografie cu micuțul și Corina Caciuc.

Reacțiile fanilor

Fanii nu au întârziat să reacționeze la postare, admirând frumusețea lui Liam și felicitându-i pe părinți. Printre comentariile primite se numără și aprecieri ca: „Copilul acesta este rupt dintr-o poveste! Este frumos tare/ La mulți ani, Liam/ La mulți ani minunați!/ La mulți ani, copil frumos!/

La mulți ani, Liam, ești un copil frumos. Dar Corina cât este de frumoasă, felicitări Corina și Laurențiu”.

O prezență specială la petrecere

Printre invitații de la petrecerea lui Liam s-a numărat și Asiana Peng, viitoarea noră a lui Laurențiu Reghecampf și iubita lui Luca, fiul cel mare al antrenorului. Asiana a publicat pe InstaStory o fotografie cu micuțul Liam de la eveniment, arătând astfel că a fost și ea parte din această zi specială.

Petrecerea de aniversare a lui Liam a fost, fără îndoială, un moment de bucurie și emoție pentru toată familia, o zi pe care cu siguranță o vor păstra în amintire cu drag.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts