Showbiz

Romică Țociu și Cornel Palade: Prietenie sau Rivalitate?

Romică Țociu și Cornel Palade: Prietenie sau Rivalitate?

Romică Țociu și Cornel Palade au fost un duo de neegalat pe scena românească timp de zeci de ani, aducând bucurie și zâmbete publicului lor. În ultimii ani, au apărut zvonuri despre despărțirea lor, deoarece cei doi nu au mai fost văzuți împreună pe scenă.

Cu toate acestea, într-o ediție specială a emisiunii iUmor, Romică și Cornel au reapărut împreună, făcând un număr de comedie și vorbind despre relația lor, în stilul lor caracteristic, amestecând gluma cu adevărul.

Romică i-a spus lui Cornel: „Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”. Apoi, într-un moment mai serios, a continuat: „După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”.

Căsnicia lui Romică Țociu: Încercări și Triumfuri

Despre Romică Țociu s-au spus multe, inclusiv despre aventurile sale romantice. Însă, de-a lungul a 27 de ani de căsnicie cu Nicoleta, aceasta i-a rămas mereu alături, indiferent de zvonuri. Recent, un eveniment tragic i-a apropiat și mai mult pe membrii familiei.

La începutul acestui an, nepotul lor, Filip, a înghițit două bile magnetice, necesitând o operație complicată și o perioadă de recuperare dificilă. Romică era în turneu în America în acel moment, dar pandemia a adus anularea unor spectacole, permițându-i să se întoarcă rapid acasă.

„Nu am trecut niciodată prin momente atât de grele, până când s-a îmbolnăvit nepotul nostru, Filip. Mai exact, a înghițit două bile magnetice. Iar apoi a urmat o perioadă îngrozitoare. Trei luni oribile, cu o operație complicată și o revenire la fel de grea. Momentul m-a prins în turneu în America și am făcut tot ce mi-a stat în putință de acolo. Am avut noroc că din cauza pandemiei s-au anulat câteva spectacole și m-am putut întoarce repede acasă, lângă familie. Au fost trei luni îngrozitoare, care ne-au unit și mai tare, ca familie. Atât pe noi, cât și cu familia Ligiei, soția fiului meu. Mi-am dat seama că, fără familie și fără să ai oameni lângă tine, e foarte greu să te aduni”.

În concluzie, atât relația profesională dintre Romică Țociu și Cornel Palade, cât și viața personală a lui Romică, sunt marcate de încercări și triumfuri. Deși au existat tensiuni și momente dificile, prietenia și legăturile de familie au rămas puternice, demonstrând că, în ciuda provocărilor, aceste relații pot rezista și deveni mai solide.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts