Showbiz

Relația specială a Mariei Cârneci cu nora sa: “Nu ai cum…”

Relația specială a Mariei Cârneci cu nora sa: “Nu ai cum…”

Informația zilei despre Maria Cârneci: Relația specială cu nora sa

Maria Cârneci, una dintre cele mai iubite artiste din România, a oferit recent detalii despre viața sa de familie, dezvăluind aspecte intime despre relația pe care o are cu nora sa, Ana Maria.

Deși este o persoană discretă când vine vorba de viața personală, Maria Cârneci a ales să vorbească deschis despre această relație specială. Crescându-și fiul într-o familie unită, unde valorile de iubire și respect sunt fundamentale, artista a reușit să mențină aceleași principii și în relația cu nora sa.

Nora este mai mult decât o simplă noră

Pentru Maria Cârneci, Ana Maria, soția fiului ei, nu este doar o noră, ci o adevărată fiică. Artista mărturisește că se înțeleg de minune și că este foarte mândră de alegerea fiului ei.

„Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri”, a spus ea.

Libertatea în familie și importanța educației

Maria Cârneci subliniază faptul că nu i-a interzis niciodată nimic fiului său, oferindu-i libertatea de a-și trăi viața și de a lua propriile decizii. Aceasta a fost mereu o regulă de aur în familia Cârneci, unde respectul și înțelegerea reciprocă sunt la ordinea zilei.

„Nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului simț și în viața personală și în cea profesională”, a explicat Maria Cârneci la „Detectorul de minciuni”, pe canalul de YouTube theXclusive.

Valorile familiei și educația de acasă

Într-un interviu recent, cântăreața a accentuat importanța educației primite în familie, considerând că aceasta este fundamentul unui caracter puternic și bine definit.

„De exemplu, fraţii mei se ocupau de animale, iar noi, fetele, de curăţenie. Eram organizaţi, şi asta a contribuit enorm în formarea caracterului meu.

După părerea mea, educaţia porneşte din familie, iar acei şapte ani de acasă, ce nu se învaţă la nicio şcoală, îşi spun cuvântul şi te urmăresc toată viaţa!

Educaţia o ai din familie şi graţie acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!” a mărturisit interpreta.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts