Showbiz

Relația Alexiei Eram cu „Mama Soacră”: De la Sărbătorile de Paște la Succesul pe Scena Internațională

Relația Alexiei Eram cu „Mama Soacră”: De la Sărbătorile de Paște la Succesul pe Scena Internațională

Cum se înțelege Alexia Eram cu „mama soacră”

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut Paștele în orașul natal al lui Mario, Iași. Fiica Andreei Esca a avut ocazia să petreacă timpul cu mama iubitului ei, iar pozele lor au făcut senzație pe internet. Cele două au gătit împreună și au mers la sală pentru a face loc bunătăților de Paște.

Alexia a decis să petreacă sărbătorile pascale la Iași, alături de familia lui Mario, și s-a bucurat de o primire călduroasă din partea părinților lui, Claudia și Mihai Gălățanu. Relația dintre Mario Fresh și familia Esca-Eram este una excelentă, iar Alexia a fost primită cu brațele deschise.

Mama lui Mario, care arată minunat la cei 50 de ani ai săi, se preocupă de sănătatea și aspectul ei fizic. Înainte de masa de Paște, ea a dus-o pe Alexia la sală pentru un antrenament cardio, pregătindu-se astfel pentru deliciile tradiționale. Ulterior, au pregătit împreună salata de boeuf, sub supravegherea amuzantă a lui Mario și a tatălui său. Masa festivă a fost impresionantă, la fel ca cea pregătită de Andreea Esca la București.

Deși au existat speculații despre o posibilă nuntă între Alexia și Mario, Alexia a clarificat că, deși au planuri pentru o eventuală ceremonie, consideră că sunt încă prea tineri pentru a lua astfel de decizii în grabă. Ambii sunt concentrați pe carierele lor, iar vara aceasta Mario are o agendă plină de concerte, ceea ce le lasă puțin timp pentru a se dedica relației. Totuși, plănuiesc o vacanță în ianuarie-februarie pentru a se relaxa și a petrece timp împreună într-o destinație exotică.

În plus, Alexia a avut parte de o surpriză plăcută din partea Iepurașului de Paște. În calitate de influencer de succes, a fost invitată la numeroase evenimente de marcă, inclusiv la unul organizat de Vichy la Paris. Aici a fost alături de alte personalități cunoscute, precum Adela Popescu, Laura Giurcanu și Dana Rogoz. Prezența ei la acest eveniment a fost remarcată și menționată în Vogue Franța, ceea ce a făcut-o pe mama sa, Andreea Esca, extrem de mândră, aceasta împărtășindu-și bucuria pe Instagram.

Alexia Eram continuă să impresioneze atât pe plan personal, cât și profesional, devenind un model de succes pentru tinerii din România.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts