Showbiz

Reguli stricte pentru educația fetițelor: Cum abordează Gabriela Cristea și Tavi Clonda parenting-ul

Reguli stricte pentru educația fetițelor: Cum abordează Gabriela Cristea și Tavi Clonda parenting-ul

Regulile stricte ale Gabrielei Cristea și Tavi Clonda pentru educația fetițelor lor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, părinții devotați ai fetițelor Iris și Victoria, și-au împărtășit recent perspectivele și regulile stricte privind creșterea și educarea copiilor lor. Cuplul este cunoscut pentru iubirea și grija pe care o oferă fetițelor, dar și pentru disciplina cu care își ghidează familia.

Importanța afecțiunii și exprimării iubirii

Tavi Clonda a subliniat cât de esențial este să le arăți copiilor iubire necondiționată. „Așa era generația. Mai erau vorbe să nu îl pupi pe copil decât în somn, ca să nu și-o ia în cap. Erau valabile la majoritatea familiilor. Eu am avut noroc că am fost iubit și de mamă și de tată, nu mai zic de bunica mea Margareta și de bunici în general. Am avut o copilărie frumoasă”, a povestit artistul, explicând că el și Gabriela își arată deschis afecțiunea față de fetițele lor.

Regula de aur: Nu se ceartă în fața copiilor

Un alt aspect important al abordării lor este să evite certurile în prezența fetițelor. Tavi a explicat că, dacă apare un conflict, acesta este discutat în particular, nu în fața copiilor: „Mai e o regulă. De exemplu, se întâmplă ceva, sunt ambii părinți cu copiii, copilul a făcut ceva. Mama vrea să îl corecteze într-un fel, mama în altfel. Cine spune primul, eu chiar dacă nu sunt de acord cu ea, față de copil noi doi nu ne certăm, nu ne contrazicem. Copilul nu o să mai știe că mama spune într-un fel, mă duc la tata sau invers. Dacă avem alte păreri, deși eu cu Gabriela avem cam aceleași păreri și aceleași idei și dorințe, vorbim în particular. Nu față de copil, pentru că atunci copilul îl ia aliat pe celălalt, iar pe tine te discreditează automat.”

Pregătiri pentru viitorul fetițelor

Deși sunt încă mici, Iris și Victoria au deja asigurat viitorul, cel puțin în ceea ce privește locuința. Cuplul Cristea-Clonda le-a cumpărat un apartament în București, pregătindu-se pentru momentul în care fetițele vor dori să fie independente. Tavi a menționat că apartamentul este situat în centrul Capitalei, în Dorobanți, și că este o investiție pentru viitorul fetelor: „Avem unul în Dorobanți, îl păstrăm pe acela. (n.red. apartament) Nu mai strângem, ne mai luăm și noi lucruri, mai mergem și noi în vacanță. Exact, este în centrul Capitalei, este OK. (n.red. fetele au deja apartamentul lor)”.

În prezent, familia locuiește într-o vilă luxoasă din Corbeanca, dotată cu piscină și o curte spațioasă, dar părinții se gândesc deja la momentul în care fetițele lor vor dori să se mute în oraș pentru studii sau alte activități.

Prin aceste măsuri, Gabriela Cristea și Tavi Clonda demonstrează un echilibru perfect între afecțiune și disciplină, asigurându-se că fetițele lor cresc într-un mediu iubitor și stabil.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts