Showbiz

Reacțiile familiei Sterp după finala Survivor All Stars: Nemulțumirile lui Culiță

Reacțiile familiei Sterp după finala Survivor All Stars: Nemulțumirile lui Culiță

Reacțiile familiei Sterp după finala Survivor All Stars

Finala Survivor All Stars a adus multă emoție și așteptări în rândul fanilor, dar și reacții diverse din partea familiilor concurenților. Printre acestea se numără și familia Sterp, care și-a exprimat primele impresii după ce Iancu Sterp nu a reușit să câștige trofeul. Ileana și Culiță Sterp au fost cei care au vorbit deschis despre sentimentele lor și au adus în discuție unele nemulțumiri legate de competiție.

Frații Sterp și susținerea pentru Iancu

Doi dintre frații lui Iancu, Ileana și Culiță, au fost foarte vocali pe rețelele sociale în timpul finalei, îndemnând fanii să îl voteze pe Iancu. Ileana a postat pe InstaStory: „Singurul concurent din Survivor România a cărui flacără nu a fost stinsă. Împreună facem dreptate! Iancu Campion Survivor. Intră în haită în jurul unei singurei flăcări nestinse! 10 SMS-uri de pe un număr de telefon. Cât mai mulți.”

După ce Zanni a fost declarat câștigător, Ileana a mulțumit susținătorilor și l-a felicitat pe învingător: „Din păcate… Iancu nu a ridicat trofeul. Vă mulțumim din inimă pentru toate voturile și toată susținerea. Felicitări, Zanni!”

Nemulțumirile lui Culiță Sterp

Culiță Sterp, de asemenea, a avut o reacție imediată pe Instagram. Într-un InstaStory, el a subliniat câteva aspecte care l-au nemulțumit. Deși l-a felicitat pe Zanni, Culiță a exprimat clar că a fost dezamăgit de unele nereguli observate în timpul procesului de votare.

„Da, deci s-a terminat finala Survivor. Felicitări, Zanni! Asta este, în viață pierzi, câștigi, trebuie să mergi înainte. M-aș fi bucurat din suflet ca fratele meu să fie cel care câștigă trofeul, dar se pare că n-a fost să fie. (oftează) Sunt un pic supărat, un pic mai mult, dar asta e.”

El a menționat problemele legate de înregistrarea voturilor: „E o chestie care nu prea mi s-a părut în regulă acolo, că mi-a trimis o grămadă de lume și chiar și eu am văzut, nu mi se înregistrau voturile, încercam să trimitem mesaje, avem credit pe telefoane și nu se înregistrau voturile, pur și simplu. Primeam mesaj după 10 minute că au fost înregistrate două sau trei voturi. Nu a mers.”

Culiță a criticat și strategia de la începutul finalei: „Plus că a mai fost și faza asta, că a fost „momeala’ asta de la început cu Andrei, oarecum că lumea și-a cheltuit banii pe voturi atunci și au dat 10 mesaje și după nu mai puteau să dea, adică puteau să dea în continuare, dar nu se înregistrau voturile. Asta e, mergem înainte, că înainte era mai bine.”

În concluzie, deși finala Survivor All Stars a adus bucurie pentru unii și dezamăgire pentru alții, reacțiile familiei Sterp reflectă complexitatea emoțiilor trăite de susținătorii și participanții la această competiție intensă.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts