Showbiz

Reacția vehementă a Mamei Geta față de Mara Bănică: „O mahalagioaică… Nu poate sta cu mine de vorbă că o scuip pe gură!”

Reacția vehementă a Mamei Geta față de Mara Bănică: „O mahalagioaică... Nu poate sta cu mine de vorbă că o scuip pe gură!”

Mama Geta, reacție dură pentru Mara Bănică: „O mahalagioaică,… Nu poate sta cu mine de vorbă că o scuip pe gură!”

Mama Geta este hotărâtă să riposteze! După acuzațiile aduse de jurnalista Mara Bănică pe contul ei de Instagram, familia Sterp intenționează să o dea în judecată pentru defăimare.

Conflictul cu Mara Bănică

Jurnalista a scris online că familia Sterp ar fi maltratat angajați, făcând referire la un incident prezentat la Acces Direct, unde un cioban s-a plâns de tratamentul primit la stâna lor. Mama Geta a reacționat vehement, negând toate acuzațiile și susținând că familia Sterp va lua măsuri legale împotriva jurnalistei.

Mama Geta susține că Mara Bănică a plătit un fost angajat pentru a face declarații false despre familia sa. Ea a detaliat episodul: „Eu sunt omul care vorbesc adevărul și nu mă ascund. Acel om a mers la ei (n. red.: la Acces direct) și a fost plătit cu 700 de euro. Băiatul a fost la noi vreo zece ani la oi, era un țigan de la Rupea, din județul Brașov. El nu stătea la noi, venea o săptămână, două, fugea, iar venea, iar pleca, fuma vreo trei pachete de țigări pe zi, nu era asta problema, dar nu-i plăcea munca. El pe la multă lume a fost numai să fure și să plece.”

Acuzațiile și mărturiile familiei Sterp

Potrivit mamei Geta, după ce tânărul a apărut la Acces Direct, acesta i-a cerut iertare lui Iancu și a dorit să se întoarcă la lucru. Mama Geta susține că Culiță Sterp are martori și dovezi care vor susține adevărul în instanță: „Noi avem dovezi clare cu el. Iancu l-a întrebat, după ce venise de la Survivor, de ce a făcut circul ăla la televizor, că noi am fost oameni cu el și nici n-a stat aici mult… I-a zis: Iancu, te rog, iartă-mă! M-o plătit ăia de la Acces direct cu 700 de euro să mă duc să spui despre voi minciunile alea gogonate. Na, gândește-te. Mara Bănică scrie asta că nu are cu ce să se ia de noi mahalagioaica.”

Mama Geta consideră că jurnalista face doar scandal și nu are nicio bază pentru acuzațiile sale. Ea afirmă că angajații familiei Sterp au fost mereu bine tratați și beneficiat de toate condițiile necesare.

Reacția la împăcarea dintre Jador și Zanni

Pe lângă conflictul cu Mara Bănică, mama Geta a comentat și despre relația dintre Jador și Zanni, fiind fermă în opinia ei: „Dar ce s-au înjurat Jador cu Zanni, ca la ușa cortului, acum ei s-au împăcat tot pentru voturi. Ei nu scot piesa până nu văd cine câștigă, ascultă-mă pe mine! Eu simt în inima mea de mamă că Iancu va câștiga. Noi nu suntem disperați după bani, chiar e o nimica pentru noi ăia 100.000 de euro. Pe noi ne interesează să fim oameni. Noi nu ne-am bătut joc de nimeni. Așa să își bată joc Dumnezeu de mine și de copiii mei cum ne-am bătut noi joc de cineva.”

Concluzii și planuri de viitor

Mama Geta este hotărâtă să apere onoarea familiei sale și să demonstreze în instanță că acuzațiile sunt false. Ea rămâne fermă în convingerile ei și promite că va aduce toate dovezile necesare pentru a-și proteja familia de atacurile nejustificate. „Cât stau eu în picioare să fac mâncare la cioban, carne, piure, cartofi prăjiți, la piață în fiecare zi și numai mâncare gătită, plăcinte, clătite cu urdă, dar ce nu la fac eu? Noi le facem mâncare, dar țigări, dar bere, vai câte le dăm pe lângă salariu!”

Mama Geta încheie cu un mesaj clar pentru Mara Bănică: „Nu poate sta cu mine de vorbă că o scuip pe gură! O mahalagioaică, a trăit numai din scandaluri… Merge Culiță să o dea în judecată. Păi Culiță a câștigat și cu România TV. Ăștia fac niște afirmații…”

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts