Showbiz

Rareș Prisăcariu: Viața După „Românii au Talent” și Ambiția de a Deveni Actor

Rareș Prisăcariu: Viața După "Românii au Talent" și Ambiția de a Deveni Actor

Rareș Prisăcariu, numele care a captivat întreaga țară în sezonul 13 al emisiunii „Românii au Talent”, continuă să inspire și să demonstreze că talentul și pasiunea pot deschide porți către noi orizonturi. La doar un an după victoria sa răsunătoare, Rareș ne împărtășește cum s-a schimbat viața lui și ce pași a făcut spre împlinirea visului său de a deveni actor.

Cu o dragoste profundă pentru literatură, care l-a ajutat să citească peste 200 de cărți, Rareș nu s-a mulțumit doar să se odihnească pe laurii succesului său inițial. În schimb, a ales să se mute la București pentru a-și urma visul, o decizie care, deși dificilă, marchează începutul unui nou capitol în viața lui.

„Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani.

A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.”, împărtășește Rareș într-un interviu acordat emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Rareș este conștient că educația este fundamentul pe care își poate construi visul, astfel își dedică timpul studiului la Academia de Teatru și Film. Eforturile sale sunt îndreptate către masteringul artei actoriei, un domeniu care îi stârnește pasiunea și curiozitatea.

„La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra.

În București nu e ca și cum nu fac nimic, sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.”, relatează Rareș cu entuziasm și determinare.

Povestea lui Rareș Prisăcariu este una de curaj, ambiție și dedicare. De la micul ecran, unde a cucerit inimile românilor, la noile sale aventuri în București, Rareș demonstrează că vârsta este doar un număr când vine vorba de urmărirea visurilor. Cu fiecare pas făcut spre realizarea visului său de a deveni actor, Rareș Prisăcariu ne reamintește că pasiunea și perseverența sunt cheia.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts