Showbiz

Rareş Prisăcariu: Un An Plin de Schimbări și Succes După „Românii au Talent”

Rareş Prisăcariu: Un An Plin de Schimbări și Succes După "Românii au Talent"

În urmă cu un an, Rareş Prisăcariu a devenit un nume cunoscut în întreaga țară, după ce a triumfat în sezonul 13 al emisiunii „Românii au Talent” difuzată pe Pro TV. Această victorie nu doar că i-a adus faimă, dar l-a și încurajat să-și urmeze visul de a deveni actor, un vis pe care îl cultivase încă din copilărie.

Originar din Botoșani, Rareş, împreună cu familia sa, a luat decizia curajoasă de a se muta în București. Această schimbare a fost motivată de numeroasele oportunități care i s-au ivit în capitală, deși aceasta a venit la pachet cu sacrificii, printre care și schimbarea școlii. Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Rareş a împărtășit:

„Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc.”

În noua sa casă, Rareş se află acum în clasa a II-a, unde a fost cald primit de colegi și unde continuă să impresioneze cu pasiunea sa pentru lectură și artă. Povestea sa este una de curaj și adaptare, trecând de la familiaritatea și confortul orașului natal la agitația și oportunitățile capitalei.

După câștigul său memorabil, Rareş nu a pierdut timpul. Pe lângă mutarea în București, el și-a făcut debutul și în dublaj, dând voce unui personaj animat – un monstruleț, experiență pe care a descris-o cu entuziasm.

Deși tânăr, Rareş arată o maturitate remarcabilă, conștient de provocările pe care le presupune urmarea visurilor sale. Discuția cu Cătălin Măruță a atins chiar și posibilitatea unei cariere în politică, însă Rareş rămâne ancorat în prezent, concentrându-se pe educația și formarea sa artistică:

„Mi-ar plăcea, dar cred că e prea mult, eu sunt un simplu copil, dar nu cred că sunt atât de pregătit să ajung în politică. Cătălin, vreau să-ți mai arăt ceva, acest sacou e special pentru emisiunea La Măruță și vreau să citești ce scrie aici.”

Pe lângă actorie, Rareş explorează și lumea jurnalismului, arătând o dorință de a învăța și de a se dezvolta în multiple direcții. Visul său de a deveni actor rămâne însă principalul obiectiv, iar cu răbdare și determinare, este hotărât să-l transforme în realitate.

Rareş Prisăcariu ne-a dovedit că, indiferent de vârstă, pasiunea și perseverența pot deschide uși neașteptate. De la Botoșani la București, de la „Românii au Talent” la scenă și ecran, călătoria lui Rareş este o inspirație pentru noi toți, reamintindu-ne că visurile, oricât de mărețe ar fi, pot deveni realitate cu curaj, muncă și o inimă plină de pasiune.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts