Showbiz

Ramona Olaru se retrage temporar de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru un nou proiect

Ramona Olaru se retrage temporar de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru un nou proiect

Ramona Olaru nu va mai apărea la Neatza cu Răzvan și Dani. Care este motivul absenței blondinei

Ramona Olaru, asistenta binecunoscută de la emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1, va lipsi de pe micile ecrane pentru o perioadă. Motivul absenței sale este implicarea într-un alt proiect televizat. Ramona a fost transferată temporar la o altă emisiune difuzată de același post de televiziune.

Ramona Olaru filmează pentru Splash! Vedete la apă

În prezent, Ramona Olaru este ocupată cu filmările pentru noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Acest show popular, care a avut inițial debutul în 2013 și a continuat în 2014 și 2015, a fost reluat în 2021 și 2022. Anul acesta, programul va avea un nou sezon, iar Ramona va fi din nou prezentă pentru a-i susține pe concurenți înainte de săriturile în apă.

O noutate a acestui sezon este schimbarea locației de filmare. Dacă în anii precedenți filmările aveau loc la Bacău, anul acesta competiția și antrenamentele se desfășoară în București. Această schimbare a fost bine primită atât de Ramona, cât și de concurenți, deoarece nu mai trebuie să se deplaseze în alt oraș.

Înlocuitoarele temporare de la Neatza

În perioada în care Ramona Olaru filmează pentru „Splash! Vedete la apă”, emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a trebuit să găsească o înlocuitoare. Producătorii au considerat mai multe opțiuni, iar până acum, Diana Munteanu a preluat rolul de asistentă TV. De asemenea, Oana Matache se află în probe pentru a acoperi absența Ramonei, conform informațiilor furnizate de cancan.ro.

Absența Ramonei de la „Neatza” este doar temporară. După ce se vor încheia filmările pentru „Splash! Vedete la apă”, Ramona va reveni la matinalul difuzat de Antena 1, unde este așteptată cu nerăbdare de colegi și telespectatori.

Aventurile Ramonei Olaru în vacanța din Egipt

Luna trecută, Ramona Olaru a trăit momente de panică în timpul unei vacanțe în Egipt. După ce și-a obținut viza de la aeroport și a ajuns la hotel, și-a dat seama că și-a pierdut pașaportul la ieșirea din aeroport. În toiul nopții, Ramona a încercat să ia legătura cu Ambasada României din Cairo pentru a rezolva situația.

Pentru a se întoarce în România, Ramona a fost nevoită să facă mai multe drumuri la diverse instituții. Într-una dintre aceste deplasări, a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla într-un Uber, ceea ce i-a amplificat starea de panică. Situația a fost complicată și de faptul că adresa la care ajunsese era greșită, iar șoferul nu vorbea limba engleză. În plus, Ramona nu avea acces la internet pe telefon, ceea ce a îngreunat comunicarea.

Cu toate acestea, șoferul Uber a făcut tot posibilul pentru a o ajuta pe Ramona să ajungă la destinația corectă. În final, toate problemele s-au rezolvat și Ramona a obținut documentele necesare pentru a se întoarce în România în siguranță.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts