Showbiz

Prințul Louis și Prințesa Charlotte: Momente Inedite la Parada „Trooping the Colour”

Prințul Louis și Prințesa Charlotte: Momente Inedite la Parada "Trooping the Colour"

Pe 15 iunie 2024, evenimentul „Trooping the Colour” a adus în centrul atenției familia regală britanică, în special pe tânărul Prinț Louis, în vârstă de 6 ani. Micuțul prinț a fost prezent la balconul Palatului Buckingham alături de mama sa, Prințesa de Wales, și de frații săi. Aceasta a fost prima apariție publică a soției Prințului William de la diagnosticul ei de cancer.

În timpul paradei, Prințul Louis a atras toate privirile cu energia sa debordantă. Dansând pe balconul Palatului Buckingham, alături de mama sa, Kate Middleton, și de frații săi, Prințul George, de 10 ani, și Prințesa Charlotte, de 9 ani, Louis a adus zâmbete pe fețele celor prezenți.

Prințul Louis a captivat atenția la parada „Trooping the Colour”

Într-o filmare care a devenit rapid virală pe internet, Prințul Louis a fost surprins dansând cu mâinile la spate, ignorând atenționările surorii sale mai mari. „Louis, stop!”, i-a șoptit Prințesa Charlotte fratelui său, dar Louis a continuat să se distreze, sub privirile zâmbitoare ale mamei lor.

Kate Middleton, primul eveniment după anunțul diagnosticului de cancer

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a participat pentru prima dată la un eveniment public de la Londra, după ce a anunțat la sfârșitul lunii martie 2024 că suferă de cancer. Pentru această ocazie specială, Kate a purtat o ținută albă, iar prezența ei a fost foarte așteptată, având în vedere toate speculațiile recente despre starea ei de sănătate.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar, în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine.

Încă nu am ieșit din impas. Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a transmis Prințesa Kate.

Cum a decurs întregul eveniment

Familia Regală Britanică a sosit la Palatul Buckingham la ora 10 dimineața, fiind întâmpinată de o mulțime entuziastă. Prințul George a stat între Kate și Prințul William, în timp ce Charlotte și Louis au fost vizavi, arătând astfel unitatea și solidaritatea familiei în aceste momente dificile. Sosirea lor a fost un moment de bucurie și emoție pentru cei prezenți, mulți fluturând steaguri ale Marii Britanii și manifestându-și susținerea pentru Prințesă.

La ora 13.00, Kate Middleton s-a întâlnit cu Regele Charles, Camilla, soțul ei Prințul William și alți membri ai Familiei Regale pe balconul Palatului Buckingham. Apariția sa pe balcon a fost primită cu aplauze și urale de la mulțimea adunată. Aceasta a fost prima sa participare la un eveniment oficial din decembrie, marcând un moment simbolic de reziliență și curaj în fața provocărilor personale.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts