Showbiz

Prezentatoarea de știri sportive de la ProTV s-a căsătorit în secret la New York!

Prezentatoarea de știri sportive de la ProTV s-a căsătorit în secret la New York!

Prezentatoarea Știrilor Sportive de la ProTV S-a Căsătorit în Secret la New York! Află Detaliile

Ramona Păun, figura binecunoscută de la știrile sportive de la ProTV, a decis să își unească destinele cu iubitul ei, Cosmin Mihăiță, într-o ceremonie discretă la New York. Cosmin Mihăiță, nepotul celebrului actor George Mihăiță și un influent specialist în PR din România, este alături de Ramona de peste un deceniu.

Căsătoria Secretă a Ramonei Păun

După o relație de mai bine de zece ani, Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au spus „DA” în New York, orașul visurilor lor. „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. 🥰 Am spus ‘DA’ în orașul visurilor noastre. ♥️”, a anunțat Ramona pe rețelele de socializare, împărtășind astfel fericirea cu admiratorii săi.

Planuri Amânate din Cauza Pandemiei

Nunta celor doi a fost inițial planificată cu mult timp înainte, dar pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap. Într-o apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță, Ramona a dezvăluit că au fost nevoiți să amâne petrecerea:

„Nu s-a anulat, s-a amânat. Cum să nu existe dragoste? Au fost multe impedimente, dar important e că nu am abandonat lupta, Viața e o luptă! Prima dată a fost pandemia de vină, când eram destul de aproape, de petrecere. Parcurseserăm mulți pași și cum știm cu toții s-a produs inevitabilul, dar asta nu ne împiedică să ne petrecem timpul împreună, să ne iubim în continuare, dar o să se întâmple, acum facem tactica de joc. Am schimbat strategia de joc. Eu iubesc petrecerile intime”, a spus Ramona.

O Relație Solidă de Peste Zece Ani

Într-un interviu pentru Viva, Ramona Păun a vorbit deschis despre relația sa cu Cosmin Mihăiță, caracterizându-l drept un om bun, tandru și atent la nevoile ei. Ea a subliniat că, în ciuda unor mici certuri și diferențe de opinii, comunicarea deschisă a fost cheia menținerii armoniei în relația lor.

„E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele. Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid. Sunt recunoscătoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația. Au mai fost certuri venite din opinii diferite, dar care s-au terminat cu dialog și împăcare rapidă. Au fost însă momente grele pe care fiecare dintre noi le-am trăit, când ne-a fost mai greu să fim prezenți 100% în relație, dar astea n-au făcut altceva decât să consolideze relația”, a mărturisit Ramona Păun.

Astfel, după ani de zile de iubire și provocări, Ramona și Cosmin au reușit să-și îndeplinească visul de a se căsători în orașul care le-a captivat inimile, demonstrând încă o dată că dragostea adevărată învinge orice obstacol.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts