Showbiz

Prezența Luminiței Becali la o Nuntă de Machedoni Atrage Toate Privirile

Prezența Luminiței Becali la o Nuntă de Machedoni Atrage Toate Privirile

Recent, un eveniment de amploare a avut loc în Capitală, la care au participat Luminița și Teodora, soția și fiica lui Gigi Becali. Acest moment a fost o adevărată atracție, mai ales că Luminița Becali este cunoscută pentru discreția sa, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe creșterea celor trei fete ale sale.

Deși apare rar în public, Luminița a fost surprinsă de paparazzi la nunta unui prieten machedon, unde a reușit să atragă toate privirile. Renunțând la participarea la evenimente mondene, Gigi Becali a delegat-o pe soția sa și pe fiicele sale să reprezinte familia la astfel de ocazii.

Într-o ținută elegantă, o rochie burgundy dantelată, Luminița a eclipsat toți invitații, în timp ce Teodora a optat pentru o rochie alb-grena cu modele sofisticate. Cele două au ajuns la locul evenimentului cu un Range Rover condus de Teodora, care a parcat și a adus două buchete superbe de trandafiri albi.

Odată intrate în salon, Luminița și Teodora au fost imediat în centrul atenției, salutându-se și întreținându-se cu câțiva cunoscuți. Petrecerea a început în scurt timp, iar cele două s-au așezat la masă, fiind admirate de majoritatea invitaților.

Decizia lui Gigi Becali de a se retrage la o mănăstire a fost un subiect de discuție intens. Înainte de acest pas, el a decis să nu mai participe la nunți și botezuri, lăsând aceste evenimente în seama soției și fiicelor sale. „Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor,” a dezvăluit un apropiat.

Retragerea sa definitivă la mănăstire este planificată pentru după ce își va vedea și cea de-a treia fiică măritată. „Spune tot mai des că, după ce-și va vedea și ultima fată la casa ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas,” a adăugat același apropiat.

Gigi Becali însuși a mărturisit: „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.” Totuși, el a subliniat incertitudinea viitorului: „În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani?”

Astfel, evenimentul a fost nu doar o ocazie de sărbătoare, ci și un moment în care familia Becali a fost admirată și apreciată de toți cei prezenți.

Prezența Luminiței Becali la o Nuntă de Machedoni Atrage Toate Privirile

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts