Showbiz

Povestea Impresionanta a Ionicai Adriana: De la Orfelinat la Scena Mare

Povestea Impresionanta a Ionicai Adriana: De la Orfelinat la Scena Mare

Ionica Adriana, actrița de origine română, este un exemplu de perseverență și talent, având un parcurs de viață remarcabil. Crescută într-un orfelinat din Cluj-Napoca, Ionica a fost adoptată de o familie din Anglia la vârsta de 2 ani și jumătate. Astăzi, ea este recunoscută pentru rolurile sale în diverse producții de teatru și film.

Născută în octombrie 1988, Ionica a fost abandonată la orfelinat de către mama sa adolescentă, din cauza dificultăților financiare. Primii ani din viața ei au fost marcați de condiții precare până când a fost adoptată de familia Calvert din North Yorkshire, Anglia.

Cindy și Anthony Calvert, părinții adoptivi, au decis să adopte un copil după ce au eșuat în încercările de fertilizare in vitro. Documentarul BBC despre situația copiilor din orfelinatele românești i-a motivat să contacteze Ambasada României din Anglia pentru a începe procesul de adopție. Ionica i-a cucerit prin „zâmbetul ei, de fericirea de pe chipul ei, de energia pe care o avea sărind în pat, încercând să ne atragă atenția”, a declarat Cindy pentru Daily Mail.

În Anglia, Ionica a avut o copilărie normală și a urmat cursurile Școlii East 15 Acting, parte a Universității Essex. Printre rolurile ei celebre se numără cel al Prințesei Jasmine din piesa „Aladdin” și aparițiile în emisiuni și filme precum „All Together Now”, „Spirital Phantoma”, „The Syndicate” și „Humbly Selfish”.

Ionica mai are două surori, Angela și Karina, născute tot din mama sa biologică, Valentina. Angela a fost adoptată de un cuplu american, iar Karina trăiește în Sicilia, unde Valentina s-a stabilit. În aprilie 2020, Ionica și-a întâlnit pentru prima dată mama biologică și surorile, într-o călătorie emoționantă în Sicilia.

Chiar dacă a avut un început de viață dificil, Ionica Adriana a reușit să își croiască un drum în lumea teatrului și a filmului, devenind o sursă de inspirație pentru mulți. Succesul nu a făcut-o să uite de unde a plecat, iar experiențele sale de viață sunt acum o sursă de motivație pentru alții.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts