Showbiz

Povestea de viață a lui Zanni: De la orfelinat la victorie la Survivor România

Povestea de viață a lui Zanni: De la orfelinat la victorie la Survivor România

Cine este femeia care l-a crescut pe Zanni: „Nu e mama, dar e mama!”

Zanni, cunoscut pentru victoria sa la competiția Survivor România, a devenit un nume apreciat de public într-un mod pe care nici el nu l-ar fi anticipat. Deși majoritatea știe că a crescut într-un orfelinat, puțini cunosc povestea emoționantă a persoanei care l-a salvat și l-a crescut.

În copilărie, Zanni nu ar fi visat la momentele de fericire pe care le trăiește acum. Deși a fost lipsit de prezența părinților biologici, a avut pe cineva căreia i-a spus „mamă” și care a avut un rol crucial în dezvoltarea lui.

Viața lui Zanni este o poveste ce nu lasă pe nimeni indiferent. Abandonat de părinți într-un orfelinat, Zanni a avut parte de greutăți majore în primii ani de viață. Aceste provocări l-au transformat într-un adevărat luptător.

“Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou,” a spus Zanni.

De multe ori nu avea ce să mănânce, dar se consideră norocos pentru că în viața lui a apărut mama Teo, cea care l-a educat și i-a fost alături necontenit.

Mama Teo, asistenta socială care a avut grijă de Zanni, i-a oferit o copilărie mai bună, în ciuda greutăților inițiale. Ea i-a fost alături la fiecare pas și l-a sprijinit în tot ceea ce a întreprins.

Așadar, Zanni, de câte ori are ocazia, se mândrește cu cea mai importantă femeie din viața lui și mereu afirmă că „Nu e mama (n.r.- biologică), dar e mama!”

Scandal major în finala Survivor România 2024

Zanni este primul concurent care și-a asigurat locul în marea finală Survivor România 2024. După ce a câștigat primele două zile din ultima săptămână, a continuat în aceeași manieră și în a treia zi.

Ajuns la duelul All Stars cu Iancu Sterp, Zanni a demonstrat că merită să fie în fruntea clasamentului sportiv, obținând direct calificarea în semifinală. Între timp, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu au rămas la mâna publicului.

Joi, 30 mai 2024, se vor desfășura două voturi. Prima oară va fi ales concurentul care se va duela cu Zanni în marea finală, iar apoi câștigătorul premiului Survivor România All Stars 2024, în valoare de 100.000 de euro.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts