Showbiz

Povestea de iubire a lui Ion Țiriac cu Irina Deleanu

Povestea de iubire a lui Ion Țiriac cu Irina Deleanu

Ion Țiriac, unul dintre cei mai cunoscuți și influenți antreprenori români, cu o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, trăiește o frumoasă poveste de iubire la vârsta de 84 de ani. După o carieră sportivă remarcabilă, fostul jucător de tenis și-a orientat abilitățile către afaceri, obținând un succes notabil și în această lume.

Pe lângă realizările profesionale, el se bucură de o relație sentimentală care îi aduce bucurie și entuziasm. Este mai îndrăgostit ca niciodată de Irina Deleanu, o femeie cu 36 de ani mai tânără decât el, care îi oferă un nou sens vieții. În vârstă de 48 de ani, Irina este o personalitate cunoscută în lumea sportului românesc, având un palmares bogat în gimnastică ritmică. Ea ocupă acum funcția de președintă a Federației de Gimnastică Ritmică din România, iar în trecut a câștigat o medalie de bronz la Campionatul Mondial din 1992.

Ion Țiriac își exprimă sentimentele față de Irina Deleanu oferindu-i cadouri extravagante și surprize, dovedind astfel că vârsta nu reprezintă un obstacol pentru o iubire autentică. Fosta gimnastă apreciază atenția pe care o primește, trăind o fericire ce nu a fost întotdeauna prezentă, având în vedere cele trei căsnicii eșuate din trecut.

Amintiri din tinerețea lui Ion Țiriac

Într-o emisiune TV, Ion Țiriac și-a amintit de vremurile dificile pe care le-a trăit în adolescență. „Când am împlinit 14 ani, aveam în buzunar 50 de bani. M-am dus și mi-am luat două felii de franzelă. Mi-am spus atunci, eu de foame nu o să mor niciodată. Mi-am amintit și îmi amintesc mereu treaba aia”, a povestit cu emoție fostul jucător de tenis.

Cu toată prosperitatea și succesul de care se bucură astăzi, Ion Țiriac nu uită de acele vremuri și își amintește constant de ele, poate și ca o formă de a prețui și mai mult viața împlinită pe care o trăiește alături de Irina Deleanu.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts