Showbiz

Petre Roman dezvăluie adevăratul motiv al divorțului de Mioara Roman

Petre Roman dezvăluie adevăratul motiv al divorțului de Mioara Roman

Petre Roman Dezvăluie Motivul Divorțului de Mioara Roman: „Mi-am pierdut mințile…”

Petre Roman, fostul premier al României, a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre motivul divorțului său de Mioara Roman. Într-un interviu sincer, Roman a vorbit deschis despre circumstanțele care au dus la despărțirea de soția sa, cu care a avut o căsnicie de peste 30 de ani.

Despărțirea celor doi a șocat lumea mondenă, mai ales că nimeni nu se aștepta ca un cuplu atât de solid să se destrame. Cu toate acestea, Petre Roman a explicat că, deși au fost împreună și la bine, și la rău, la un moment dat lucrurile nu au mai funcționat, iar separarea a devenit inevitabilă.

„Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment încolo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus,” a spus Petre Roman despre Mioara Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Un aspect foarte discutat a fost legătura lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc. Au existat zvonuri conform cărora actuala sa soție ar fi fost motivul despărțirii de Mioara Roman. Însă, fostul premier a clarificat aceste speculații, subliniind că Silvia nu a fost cauza divorțului, deși recunoaște că a fost dragoste la prima vedere.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele,” a mai declarat Petre Roman.

Astfel, Petre Roman a dorit să sublinieze că decizia de a se despărți de Mioara a fost una mutuală și bazată pe realitățile vieții lor de cuplu, nu pe influența unei terțe persoane. În același timp, el și-a exprimat admirația și respectul pentru fosta sa soție, reafirmând că nu va vorbi niciodată negativ despre ea.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts