Showbiz

Pepe dezvăluie relația fiicelor sale cu mama lor, Raluca Pastramă

Pepe dezvăluie relația fiicelor sale cu mama lor, Raluca Pastramă

Pepe povestește despre relația fiicelor cu mama lor, Raluca Pastramă

Maria și Rosa, fiicele artistului Pepe, au rămas să locuiască alături de tatăl lor după divorțul părinților, dar acesta subliniază că nu încearcă să joace rolul dublu de mamă și tată. În schimb, Raluca Pastramă, mama fetelor, continuă să joace un rol activ în viața lor.

Pepe și Raluca s-au despărțit acum trei ani, însă au rămas în relații bune, amândoi fiind implicați în viața fetelor lor, chiar dacă Maria și Rosa au domiciliul la tatăl lor. „Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea. Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii. În timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor,” a declarat Pepe într-o emisiune TV.

Cu un program încărcat atât profesional, cât și personal, artistul se bucură de momentele petrecute cu familia și admite că nu este pregătit pentru un alt copil momentan. „În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!”

În paralel cu cariera sa artistică, Pepe a lansat o afacere în familie, un magazin de haine gestionat de soția sa, Yasmine. El consideră această inițiativă ca fiind mai degrabă un proiect familial: „E mai mult o afacere pentru familie, job-ul meu principal este să fiu artist. Astăzi sunt îmbrăcat cu haine de la mine, pentru că, de fapt, sunt imaginea magazinului. Toți din familie purtăm haine de acolo, sunt puține mărimi din fiecare model și nu riști să te îmbraci ca altcineva.”

Privind cu încredere spre viitor, Pepe este mulțumit de direcția în care se îndreaptă viața sa, apreciind totodată pasiunea Mariei pentru sport. „Maria face sport, s-a dezvoltat, are niște super picioare! Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai.”

Pepe a găsit un echilibru între viața profesională și cea familială, demonstrând că relațiile sănătoase după divorț sunt posibile. În ciuda programului încărcat, își prioritizează fiicele și își găsește fericirea în momentele petrecute împreună.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts