Showbiz

Paula Seling și Radu Bucura: Despărțire după 17 ani și cum gestionează împreună creșterea fiicei lor

Paula Seling și Radu Bucura: Despărțire după 17 ani și cum gestionează împreună creșterea fiicei lor

Paula Seling și Radu Bucura: Despărțire după 17 ani și cum gestionează împreună creșterea fiicei lor

După 17 ani de căsnicie, Paula Seling și Radu Bucura au ales să se despartă, dar acest lucru nu a afectat colaborarea lor în creșterea fiicei lor, Elena. Cei doi părinți au rămas dedicați implicării active în viața și educația Elenei, bazându-se pe respect și comunicare deschisă.

Deși nu mai împart aceeași locuință și nu există perspective de reconciliere, Paula și Radu au stabilit reguli clare pentru a asigura un mediu stabil pentru Elena. Paula a explicat că nu au un program strict, dar găsesc soluții prin comunicare și decizii comune. „Nu este nevoie să facem astfel de înțelegeri formale; ne adaptăm programului nostru și al Elenei. Desigur, regulile sunt clare și le respectăm. În ambele locuințe, regulile sunt asemănătoare cu cele cu care am fost crescuți noi și care ne-au format ca oameni,” a spus Paula Seling.

Elena s-a adaptat bine acestei situații, beneficiind de sprijinul ambilor părinți. Paula a menționat că Elena înțelege că părinții ei sunt în continuare prezenți în viața ei, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Relația de peste 17 ani dintre Paula și Radu a început din adolescență, când Paula i-a trimis primele scrisori de dragoste. După nouă ani de relație, cei doi s-au căsătorit în 2005, dar, în cele din urmă, au ales să se despartă. Divorțul lor a fost discret, fiind cunoscut doar de familie și prieteni apropiați.

Se pare că divergențele dintre ei au apărut din cauza nemulțumirilor Paulei legate de lipsa de susținere din partea soțului ei, care era și managerul său. Problemele au început acum 12 ani, după participarea Paulei la Eurovision împreună cu Ovi. De atunci, au încercat să-și salveze mariajul, dar fără succes, și au decis să se despartă la scurt timp după Paște.

Cu toate întâmplările din viețile lor, Paula a subliniat că Radu rămâne un tată implicat și devotat: „Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună.”

Paula a explicat și motivul pentru care a păstrat secretă adopția Elenei, dorind ca aceasta să aibă opțiunea de a decide dacă vrea să fie în lumina reflectoarelor. „I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată, din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă, a venit la mine și mi-a spus: ‘Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!’. I-am spus asta tatălui ei și, împreună, am decis că, după șase ani de când Elena a stat ascunsă de vorbele lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.”

Astfel, chiar dacă Paula Seling și Radu Bucura au ales să meargă pe drumuri separate, ei rămân uniți în dorința de a oferi fiicei lor un mediu stabil și plin de iubire.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts