Generale

Patrick și Misiunea sa de a Salva Animalele din Deșertul Kenyan

Patrick și Misiunea sa de a Salva Animalele din Deșertul Kenyan

Animalele sunt ființe minunate care merită dragostea și respectul nostru. Este cu adevărat remarcabil când cineva își dedică viața pentru a le ajuta. Un astfel de erou rar este Patrick Kilonzo Mwalua din Kenya, care a câștigat inimile a sute de animale datorită acțiunilor sale zilnice.

Parcul Național Tsavo West din Kenya se confruntă periodic cu secete prelungite, iar animalele din acest parc sunt în pericol de moarte din cauza lipsei de apă. Patrick explică: „Dacă nu le ajutăm, atunci vor muri cu siguranță.” Pentru el, a nu acționa nu este o opțiune.

În fiecare zi, Patrick conduce un camion încărcat cu peste 11.000 de litri de apă proaspătă prin parc. În condițiile în care în parc nu există apă, animalele au devenit total dependente de ajutorul oamenilor ca Patrick, care se dedică voluntar pentru a le salva. Imediat ce îi aud camionul, animalele se adună fericite în jurul lui în timp ce el lasă apa să curgă.

Patrick povestește: „Noaptea trecută am găsit 500 de bivoli așteptând la groapa unde le pun apă. Când am sosit, puteau mirosi apa. Erau atât de bucuroși și se apropiau de noi. Au început să bea cu noi acolo, se bucurau atât de mult!” Proiectul său a început acum un an, când a închiriat un camion și a început să livreze apă în diferite zone ale parcului. Acum, Patrick are mai multe camioane și își petrece ore întregi zilnic transportând apă pentru a salva animalele.

Este clar că fără eforturile lui zilnice, animalele ar fi murit de mult timp. Patrick Kilonzo Mwalua este un exemplu viu al puterii unui singur om de a face o diferență majoră în lume.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts