Showbiz

Omagiul emoționant adus Mioarei Roman la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou

Omagiul emoționant adus Mioarei Roman la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou

În inima Bucureștiului, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, s-a desfășurat duminică, 25 februarie 2024, un eveniment încărcat de emoție. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus aici, deschizând porțile doliului pentru cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu. Mioara Roman, cunoscută pentru legătura sa cu Petre Roman, a lăsat în urmă o comunitate de prieteni, rude și apropiați, printre care și Oana Roman, fiica sa, care traversează acum momente de profundă tristețe.

Un moment cu totul special a fost când Mihai Mitoșeru, un prieten apropiat al familiei, a venit să își exprime condoleanțele. Acesta, cunoscut pentru rolul său de prezentator TV, a fost întâmpinat de Oana Roman chiar la poarta bisericii. Întâlnirea lor a fost marcată de o îmbrățișare caldă, un simbol al sprijinului și compasiunii în aceste clipe grele. Mihai Mitoșeru a adus cu el o coroană impresionantă de flori albe, un gest de respect și aducere aminte a vieții Mioarei Roman.

Omagiul emoționant adus Mioarei Roman la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou

Printre cei care au venit să își ia rămas bun s-a numărat și Petre Roman, care a dorit să fie printre primii la capela bisericii, aducându-i astfel un omagiu fostei sale soții.

În memoria Mioarei Roman, familia a organizat slujba de înmormântare pentru ziua următoare, luni, 26 februarie 2024, la aceeași biserică. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Reînvierea, un loc ales cu grijă pentru ultimul său drum.

Oana Roman a împărtășit detalii despre ceremonie pe rețelele de socializare, îndemnând pe toți cei care doresc să își ia rămas bun: „Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts