Showbiz

Octavia Geamănu și Marian Ionescu: 9 ani de căsnicie neconvențională

Octavia Geamănu și Marian Ionescu: 9 ani de căsnicie neconvențională

Pe 31 ianuarie, Octavia Geamănu și Marian Ionescu au celebrat 9 ani de căsnicie. În ciuda faimei de cuceritor a artistului de la Direcția 5, relația lor s-a dovedit a fi una solidă și fericită. Familia lor s-a completat în 2016 cu venirea pe lume a băiețelului Andrei, care îi seamănă leit tatălui său.

Octavia a marcat această aniversare specială pe Instagram, scriind: „31.01.2024. 9 ani de căsnicie! Exact așa cum am simțit că vor fi! Chitara a rămas ca atunci. Forever love!”. Acest mesaj a captat esența relației lor, subliniind dragostea și conexiunea durabilă dintre ei.

Deși sunt împreună de aproape un deceniu, Octavia și Marian au câteva aranjamente neobișnuite în căsnicie. Octavia a declarat că nu doarme cu soțul ei, preferând să își păstreze spațiul personal, lucru pe care Marian îl înțelege și îl respectă. Aceasta a explicat în cadrul unui interviu: „Marian nu m-a văzut niciodată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”.

Un alt aspect interesant al relației lor este faptul că Octavia nu gătește. Ea a spus că intră în bucătărie doar pentru a face prăjituri, iar de restul meselor se ocupă altcineva sau comandă mâncare. Marian a sprijinit-o în această decizie, considerând că arată prea bine ca să gătească.

Aceste detalii despre viața lor au stârnit diverse reacții pe internet, unii fani considerând neobișnuit faptul că nu dorm împreună. Octavia a revenit cu o declarație pentru a clarifica situația: „Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. Nu e o justificare a modului de viață, căci până la urmă asta e formă în care alegem să trăim fără a-mi trece prin gând că supăr pe cineva”.

Octavia este de părere că menținerea unui anumit mister în relație este esențială pentru a păstra dragostea vie: „Să nu ajungi să fii surprins când partenerul va caută altceva!”.

Ea consideră că este important să respecți spațiul personal al partenerului și să menții un echilibru în relație: „Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără ca acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu ține trăind în armonie cu partenerul tău?”.

În final, Octavia a concluzionat că fericirea într-o relație depinde de eforturi comune și de noroc: „Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți.”.

Aceasta este povestea unui cuplu care a găsit o formulă unică de a-și trăi viața împreună, demonstrând că dragostea și fericirea pot avea multe forme.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts