Showbiz

Oana Roman își caută un nou partener: „Am casă, masă, mașină și un câine de 40 kg…”

Oana Roman își caută un nou partener: "Am casă, masă, mașină și un câine de 40 kg..."

După o perioadă tumultoasă, Oana Roman, cunoscută fiică a politicianului Petre Roman, a decis că este momentul să își reconstruiască viața amoroasă. Recunoscută pentru sinceritatea sa, Oana a dezvăluit pe rețelele de socializare că este gata să întâlnească un nou partener.

După un mariaj nefericit cu Marius Elisei și pierderea mamei sale, Oana Roman a hotărât că nu mai vrea să fie singură. Acum, după aceste experiențe dificile, are standarde ridicate și caută un partener care să îi ofere sprijinul și liniștea necesare.

Ce dorește Oana Roman de la viitorul partener

Oana Roman a fost foarte clară în declarațiile sale, subliniind ce așteptări are de la viitorul partener. Ea își dorește un bărbat care să îi ofere atât siguranță și protecție, cât și pe cineva cu care să împărtășească pasiunea pentru călătorii.

„**Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate

48 de ani. Berbec. Am o fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare, asta e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta…

Am casă, masă, mașină și un câine de 40 kg. Restul… e cancan. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și cele două suflete pe care le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care nu le-am văzut. Vă rog, nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta**”, a scris Oana Roman în anunțul postat pe rețelele de socializare.

Oana Roman: un nou început după dificultăți

După o căsnicie dificilă, Oana Roman caută acum pacea și stabilitatea pe care doar un partener de încredere i le poate oferi. Ea a subliniat clar ce își dorește: un bărbat protector, capabil să se implice activ în viața ei și a fiicei sale.

Un alt criteriu important pentru Oana este pasiunea pentru călătorii. Vedeta a dezvăluit că îi place foarte mult să călătorească, având o afinitate specială pentru Franța și Coasta de Azur. Totuși, dorința sa de a explora nu se oprește aici, fiind deschisă să descopere noi destinații alături de cineva special.

Independența financiară și viața de mamă

Un punct important subliniat de Oana Roman este faptul că nu caută un bărbat care să o întrețină din punct de vedere financiar. Ea se mândrește cu independența sa, având deja tot ce îi trebuie pentru a trăi confortabil. Casa, mașina și capacitatea de a-și crește singură fiica sunt dovezi ale acestei independențe.

Oana Roman este o mamă devotată pentru fiica sa de 10 ani, rezultată din fostul mariaj. În ciuda dificultăților, a reușit să-și creeze un cămin stabil și sigur pentru copilul ei. Aceasta este una dintre cele mai mari realizări ale vedetei și un aspect pe care îl protejează cu multă atenție.

Compatibilitatea emoțională și interesele comune

Printre pretențiile Oanei Roman se numără și dorința de a găsi un bărbat cu care să împărtășească valori și interese comune. Deși nu a specificat detalii despre aspectul fizic sau alte caracteristici superficiale, a pus accent pe compatibilitatea emoțională și pe interesele comune, precum dragostea pentru călătorii.

Oana Roman este hotărâtă să își găsească un partener care să îndeplinească aceste criterii, oferindu-i astfel sprijinul și liniștea de care are nevoie pentru a-și continua viața cu încredere și optimism.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts