Showbiz

Oana Lis își sprijină soțul vânzând obiecte din casă

Oana Lis își sprijină soțul vânzând obiecte din casă

Oana Lis vinde obiecte din casă pentru a-și întreține soțul

Recent, au apărut zvonuri că Oana Lis ar intenționa să-l ducă pe soțul ei, Viorel Lis, la un azil. Oana a clarificat ferm situația și a subliniat că își îngrijește soțul acasă, în ciuda sănătății sale fragile.

„Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se răspândește în aceste zile. Eu îl îngrijesc acasă. Nu există o situație gravă! Viorel se află în aceeași stare! Totul este în regulă, este așa cum era. Are niște afecțiuni cronice care s-au agravat în ultima perioadă. Petrece mai mult timp în pat. Se confruntă adesea cu episoade depresive, dar este normal să se simtă astfel, dată fiind starea lui de sănătate. Și vârsta înaintată contribuie! Viorel nu mai iese de mult timp din casă, nu îl pot scoate deloc afară. Eu lupt alături de el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, a explicat Oana Lis.

Oana Lis este într-o luptă constantă pentru a-i asigura soțului său cele necesare, iar recent a recurs la vânzarea unor obiecte din casă pentru a obține fonduri. Pe rețelele de socializare, ea a postat anunțuri cu diverse obiecte de artă, inclusiv unele din argint și icoane placate cu aur, pe care dorește să le valorifice.

Motivul din spatele acestei decizii este legat de dificultățile financiare crescânde pe care le întâmpină. Costurile pentru îngrijirea medicală a lui Viorel Lis sunt considerabile, iar afecțiunile lui s-au agravat, necesitând investigații și tratamente costisitoare. Oana Lis a recunoscut deschis că vinde din bunurile casei pentru a face față acestor cheltuieli.

Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, trece prin momente grele la vârsta de 79 de ani din cauza problemelor de sănătate. Soția sa, Oana, face tot posibilul pentru a-i oferi îngrijirea necesară, chiar dacă acest lucru înseamnă să vândă obiecte de valoare din casă. Costurile spitalizării, investigațiilor și medicamentelor sunt ridicate, iar Oana este determinată să își sprijine soțul în orice mod posibil.

Aceasta este realitatea cu care se confruntă Oana Lis, o femeie puternică ce luptă pentru sănătatea soțului ei, folosindu-și toate resursele disponibile.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts